Média

Tájékoztató videók

Klinikánk, a For Beauty Plasztika legfontosabb célja, hogy pácienseink, akik megtiszteltek bizalmukkal, a konzultáció során megismerhessék szakmai felkészültségünket, és az igénybe vett plasztikai sebészeti kezelést követően elégedettek lehessenek az elért eredménnyel.
A New Lift kezelés hatására sokkal feszesebbé válik a bőr, fiatalosabbá a megjelenés - ahogyan az most egy személyes beszámolóból is kiderül.
Szabó András újságíró, műsorvezető, akit sokan Csutiként ismernek, példásnak tartja azt az empátiát, amit a klinikán tapasztalt és úgy érzi, jó kezekbe került. Bárkinek szívesen ajánlja a hajbeültetést, ő maga pedig már egy újabbra készül.
Haller Jani fodrászként sok szép lánnyal dolgozik, akik Dr. Krasznai klinikájára járnak. Ő is idejött, amikor a hajbeültetés mellett döntött. Az eljárás 100%-ig fájdalommentes volt számára, az eredménnyel 100%-ig elégedett, önbizalma nőtt. Úgy gondolja, a szép haj boldogabbá teszi az embert.
Balogh Robin First European IFBB MensPhysique Pro azért döntött a hajbeültetés mellett, mert zavarta, hogy néhány éve intenzíven hullik a haja, hiszen munkájához fontos a jó megjelenés. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, ajánlja ezt a beavatkozást.
Péter Szabó Szilvia nagyon elégedett a végleges szőrtelenítés szolgáltatással - elmondja, miért.
A végleges szőrtelenítés időtakarékos, kényelmes megoldás. Ezért is választotta Som-Balogh Edina.
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497