Média

Televíziós megjelenések

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a Tv2 Mokka című műsorában arról beszélt, hogy a szépségideálhoz hozzátartoznak a dús ajkak. Ezért az ajakdúsítás nagyon népszerű eljárás, sokan így érik el a tökéletes szájformát.
A Tv2 műsorában ezúttal a mellplasztika és napjaink aktuális mellplasztika-trendje volt a téma, melyekről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt.
Habár az öregedés folyamatát visszafordítani nem lehet, a plasztika éveket fiatalíthat a külsőnkön. Beszélgetés Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elárulta, hogy nemcsak arcjógával és nagyobb operációval, de félórás műtéti beavatkozással, a New Lift módszer alkalmazásával is tehetünk a toka ellen, amely mindkét nem tagjainál problémát okozhat.
Nem csak a nők körében bevett szokás, már a férfiaknál sem számít tabutémának a plasztikáztatás. Mire érdemes vigyázni? A Tv2 műsorában Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészt kérdezték a témáról.
Dr. Krasznai Zsolt elárulta, hogy hosszú várólistára kerülnek azok, akik valamilyen beavatkozást szeretnének, ugyanis egyre népszerűbb itthon is a plasztika. Milyen szerepe lehet a szépészeti eljárásnak a test-lelki egyensúly megteremtésében? Beszélgetés a TV2 csatornáján.
Mikor alkalmazták az első mellimplantátumokat? Milyen anyagokat használtak korábban mellimplantátumként? Mi a jelenlegi legjobb anyag a beültetéshez? Dr. Krasznai Zsolt izgalmas kérdésekre válaszolt az RTL Klub reggeli műsorában.
Mivel több mint tízkilós fogyása után megereszkedett a bőre, Tolvai Reni még mindig nem volt megelégedve önmagával - ezért dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult. Hogy miért végeztette el a New Lift bőrfeszesítő eljárást, azt most ő maga meséli el.
Bizonyos plasztikai műtétek elvégeztetését nem mindenki vallja be szívesen, érzékeny téma például az arcplasztika. Beszélgetés Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel a Tv2 reggeli műsorában 2022. január 12-én.
Beszélgetés a plasztikai eljárások trendjeiről, a műtétmentes szépülés lehetőségeiről, valamint a plasztika veszélyeiről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel, az RTL Klub Reggeli című műsorának 2022. január 5-i adásában.
A megereszkedett bőr fájdalom- és hegmentes eltüntetéséről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt a Tv2 műsorában, a Mokka stúdiójában.
Dr. Krasznai Zsolt a Life Tv Ébredj velünk című reggeli adásában, 2021. december 8-án. Téma: a hajbeültetés. Az interjúból kiderül, hogy nemcsak férfiak, hanem nők is igénybe veszik ezt a beavatkozást, ami fájdalommentes és az eredménye akár élethosszig is megőrizhető.
Tolvai Renáta egy sejtelmes posztban tudatta, hogy egy nagyon menő műtéten esett át Dr. Krasznai Zsolt keze által. A plasztikai sebészek nagyágyúja az Ébredj velünkben elmondta, pontosan milyen műtétet végzett Renin, illetve az énekesnő melyik testrészén alakított. Life tévé, 2021. november 22.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész az RTL Klub Reggeli című műsorában: beszélgetés az időskori plasztikáról.
A Családbarát magazin vendégeként, 2021. október 15-én a szülés utáni plasztikáról beszélt Dr. Krasznai Zsolt.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészt a Reggeli házigazdái kérdezték. A fenékplasztika és a plasztikai sebészet más területei is egyre fejlődnek - a legfontosabb azonban mindig az esztétikum, a jó ízlés.
Nőies emlők, megereszkedett has, kopaszodás, túl nagy toka - ezekkel az esztétikai problémákkal küzdenek leginkább a férfiak, és sokan közülük a nőkhöz hasonlóan előszeretettel járnak plasztikai sebészhez. Dr. Krasznai Zsolt a férfiak körében legnépszerűbb beavatkozásokról mesélt az Ébredj velünk 2021. 05. 31-i adásában.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész 2021. február 1-jén a Life tévé Ébredj velünk című műsorának vendége volt - ahol a gyakran igényelt és mind divatosabbá váló plasztikai eljárásokról kérdezték. Krasznai doktor szerint nem mindenkinél indokolt a plasztika. Az is kiderült, hogy nem mindig szükséges szikét használni a kívánt változáshoz, és hogy természetes hatás elérésére érdemes törekedni.
A Tv2 Mokka című műsorának vendége Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész volt, aki a leggyakoribb kívánságokról, a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásokról, műtétekről beszélt.
Évente nők százai várják tőle, hogy tökéletessé tegye őket. Krasznai Zsolt, az ország egyik legsikeresebb plasztikai sebésze pontosan tudja, hogy mire vágynak ... de ő azt is megmondja nekik, ha tévednek! Kevesen tudják, de legfőbb támasza és társa a saját felesége, Dr. Krasznai Dóra, akivel már 17 éve vannak együtt. Szerelem volt első látásra, ami olykor a mai napig lángra is lobban.
A járvány idején hordott maszkban nem látszanak a friss arcplasztika nyomai, de ez Krasznai doktor szerint nem befolyásolja a beavatkozások számát. A járványhelyzet a plasztikai sebészet terén is elővigyázatosságot kíván, amit komolyan kell venni. A legnépszerűbb eljárás változatlanul a mellplasztika, az orrplasztika és a szemhéjplasztika, de nem kevésbé ritkák az ambuláns kezelések sem: a szájtöltés, az arctöltés, a botox és a lézeres kezelés.
A férfiak is egyre többször fordulnak plasztikai sebészhez. Dr. Krasznai Zsolt szerint hazánkban e tekintetben 90-10% arányban vezetnek a nők. Őt a férfiak legtöbbször a ráncaik miatt keresik fel, de járnak botoxkezelésre, szemhéjplasztikára, zsírleszívásra és hasplasztikára is.
Nincs örök életű mellimplantátum. Általában 10-15 évenként javasolt a csere - de ha valakinek nincs problémája vele, akkor ez későbbre halasztható. Egyebek között erről beszélt dr. Krasznai Zsolt az RTL Klub reggeli műsorában.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a legszélsőségesebb trendekről mesélt az RTL KLUB Reggeli című műsorában, melyek gyakran nem is veszélytelenek. Arra a kérdésre is válaszolt, vajon lehet szép valaki hosszú távon plasztikai műtét nélkül is, és hogy mindig észre lehet-e venni valakin az ilyen beavatkozásokat.
Amíg egy kislány nővé érik, addig rengeteget változik - így egyáltalán nem lehetetlen, hogy akit valaha rút kiskacsának tartottak, később elkápráztat másokat a szépségével. Dr. Krasznai Zsoltot erről és napjaink szépségideáljáról is kérdezték a TV2 műsorában.
Brazil fenék a legújabb trend - ez volt a témája 2019. szeptember 10-én a Fem3 reggeli műsorának. Dr. Krasznai Zsoltot Zimány Linda és Kárpáti Rebeka kérdezte a fenékplasztika titkairól.
Dr. Krasznai Zsolt a Rádió 1 Cooky Show című műsorának vendége volt. Arról kérdezték, vajon milyen plasztikai műtétek iránt van leginkább igény Magyarországon.
Dr. Krasznai Zsolt 2019. július 29-én a Spektrum Home NőComment! Extra műsorának vendége volt.
Dr. Krasznai Zsolt 2019. július 31-én is a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. Arról kérdezték, vajon milyen plasztikai műtétekre van igény a férfiak körében.
Molnár Anikó 27 kilós fogyás után döntött úgy, hogy Dr. Krasznai Zsolthoz fordul segítségért, mivel a melleivel nem volt elégedett. A mellplasztika eredménye pontosan olyan, amilyet szeretett volna.
Az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze, Dr. Krasznai Zsolt esetenként szokott nemet mondani a páciensek kérésére, ha úgy látja, az eredmény túlmenne az esztétikum határán.
RTL, 2019. február 7. - téma: "A tökéletesség nyomában". Vendég: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész.
Harc az öregedés ellen - ez volt a témája 2019. február 8-án az MTVA Ridikül című műsorának, ahol Dr. Krasznai Zsolt szerepelt meglepetés vendégként.
Mennyit változott az idők során a természetes szépségideál? - Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész 2018. október 18-án is a Fem3 tévécsatorna vendége volt.
Dr. Krasznai Zsolt neve és a For Beauty Esthetic Center ma már fogalom az esztétikai kezelések, a plasztikai műtétek terén - sok híresség is itt szépül.
Dr. Krasznai Zsolt egy konkrét, nagyon súlyos égési sérüléses eset kapcsán mutatta be a sérült bőrfelületet mentő plasztikai sebészeti beavatkozásokat az RTL Klub reggeli műsorában, 2014. okt. 10-én.
Mire gondol elsőként egy menő plasztikai sebész, amikor belép egy nő az ajtaján? Miért kerülnek tiltólistára a páciensek, és hogy viseli a feleség, hogy orvos férje konzultáció alatt is elsősorban férfi, és csak másodsorban sebész? Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész minden kérdést megválaszolt Lilunak.
Klinikánk, a For Beauty Plasztika legfontosabb célja, hogy pácienseink, akik megtiszteltek bizalmukkal, a konzultáció során megismerhessék szakmai felkészültségünket, és az igénybe vett plasztikai sebészeti kezelést követően elégedettek lehessenek az elért eredménnyel.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész az egyik legégetőbb esztétikai problémáról rántotta le a leplet, emellett a hajbeültetés részleteiről is mesélt az RTL Klub reggeli műsorában. A szakember elárulta: a férfiaknál sokkal gyakoribb ez a beavatkozás, amit már jó pár híresség is kipróbált.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint a tendencia azt mutatja, "a minél nagyobb annál jobb" elv helyét hamarosan átveszik a természetességre való törekvés.
Segíthet-e a mellkorrekció szülés után - és ha igen, miben? Érdemes ilyenkor plasztikai sebészhez fordulni? Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész vezette be a nézőket a mellkorrekció világába az RTL Klub reggeli műsorában, 2017. 07. 25-én.
A hajbeültetés betegségből gyógyultak számára is fontos segítséget jelenthet. Combjáról ültetettek át bőrt a fejére egy 23 éves fiúnak, akinél rosszindulatú daganat miatt volt szükség a plasztikai műtétre. Két évvel az életmentő operáció után most egy Magyarországon egyedülálló beavatkozást alkalmaztak: hajhagymákat ültettek be a megplasztikázott, kopasz részre. A körülbelül 8 órás beavatkozáson ott volt a Tények stábja is. Részlet a műsor 2017. 05. 17-i adásából.
Ha trendekről van szó, sok nő nem ismer határt, még akkor se, ha a szépészeti beavatkozásokról van szó. Míg korábban a telt, érzéki ajkak hódítottak, most már a kicsinyített, megformázott száj a divat. Ázsiában nők ezrei fekszenek sebészkés alá a lekicsinyített és vékony ajkakért. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint nem kell attól tartani, hogy ez az új őrület itthon, illetve a nyugati kultúrákban is elterjed majd. Részlet a Fem3 televízió 2017. május 4-i adásából.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész és Németh Bianka sminkes-blogger volt Anna és Miki vendége az RTL Klub reggeli élő műsorában, 2017.04.26-án, a smink vs plasztika témával kapcsolatban.
Mint minden műtét, így a plasztikai beavatkozások is komoly orvosi felügyeletet igényelnek, akár évekkel a műtét után is, mert komoly problémákat okozhat egy elmozdult, vagy egy elöregedett implantátum a testünkben.
Számítógép segítségével elkészítették a tökéletes arcot. A FEM3 Café vendége volt Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész, valamint Debreczeni Zita, akik a legoptimálisabb fizimiskáról beszéltek. Zita – akit régebben éppen Krasznai Zsolt beszélt le egy fülműtétről – úgy véli, nincs olyan, hogy tökéletes arc, legfeljebb tökéletes ember létezik.
A kifejezetten telt idomok olykor kényelmetlenségekkel járhatnak egy nő életében. Mellkisebbítésre számos nő szánja rá magát - most Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész mesélt erről a FEM3 Caféban.
Befolyásolhatja-e a mellimplantátum a szoptatás minőségét? Kiszakadhat-e a mellimplantátum szoptatás közben? Érdemes-e megvárni a szülést a plasztikai műtéttel? A Fem3 2016. február 5-i műsorában Dr. Krasznai Zsolt adott választ e sok hölgyet érdeklő kérdésekre.
Az ajakdúsítás egyre népszerűbb beavatkozás; mind több hölgy szeretne dús ajkakat. Létezik már olyan új, átmeneti beavatkozás is, amely akkor alkalmazható, ha valaki egy-egy eseményre szeretne dúsabb ajkakat, csupán néhány órára. Az Amerikából származó, Hamupipőke-ajaknak nevezett világtrendről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész ad tájékoztatást a Fem3Cafe műsorában, 2016. 04. 22-én.
A túlzások korát éljük, amikor egy nő a nagyobb mellben, még gömbölyűbb hátsóban, óriási körmökben és szempillákban látja sikerének titkát. Magyarán: a kreált "babák" virágkorát éljük. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint nem hiba a tökéletesség iránti igény, de a plasztikai sebészet is olyan terület, ahol tudni kell mértéket tartani benne. Az RC News 2016. januári felvétele.
Az arcplasztika egyik csúcsteljesítményeként új arcot kapott egy szerencsétlenül járt amerikai tűzoltó, aki egy balesetben elhunyt, fiatal művész arcát kapta meg. Eddig az egész világon körülbelül nyolc ilyen műtétre került sor; a bravúros sebészeti beavatkozás 26 órán át tartott. Az eset kapcsán dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész véleményét is megkérdezték az RTL Klub Minden Reggel című műsorában.
Milyen trendek, milyen újdonságok jellemzik mostanában a plasztikai sebészetet? Dr. Krasznai Zsolt az amerikai Global Aesthetics Konferenciáról hazatérve mesélt tapasztalatairól.
Több plasztikai műtét elvégeztetése önmagában még nem feltétlenül a plasztikafüggőség jele, de az irreális igények már erre utalhatnak. Ilyen esetekben az orvosnak felelős módon kell döntenie, a páciensnek pedig pszichológus segíthet.
A világon először hajtottak végre sikeres kétoldali kézátültetést egy kisgyereken. A műtétet még július elején végezték el, de csak most hozták nyilvánosságra. A 8 éves Zion már most képes fogni új végtagjaival. A TV2 az esettel kapcsolatban Dr. Krasznai Zsolt véleményére is kíváncsi volt.
Az izzadást gátló botoxkezelés már hazánkban is gyakran alkalmazott beavatkozás. Leggyakrabban a fejbőr, a hónalj a célpont, nagyon ritkán pedig a talpba is fecskendezik az anyagot.
A férfiak körében is egyre gyakoribb a plasztikai sebészet lehetőségeinek igénybevétele. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint gyakori a ránctalanítás, de egyre divatosabb az ajakdúsítás, az orrplasztika és a fülplasztika is.
A nagy melleknek van előnye és hátránya is. Egy nagyobb mellet rekonstruálni sokkal nehezebb és hosszadalmasabb műtét.
Dr. Krasznai Zsolt beszél az ajakdúsítás módjáról. A legmodernebb töltőanyagok összetétele biztosítja a fájdalomcsillapítás egy részét, hiszen ezek lidocaint tartalmaznak.
Egy ideje keringenek pletykaszerű információk a fiziológiás sóoldattal való mellfeltöltésről, azonban ezt a beavatkozást Dr. Krasznai Zsolt senkinek sem ajánlja, mivel pénzkidobás. A hialuronsavval vagy saját zsírral való töltés ezzel szemben már létező, gyakrabban alkalmazott eljárások, azonban egyik sem a legszerencsésebb!
Dr. Krasznai Zsolt a műsorban elmondta, zsírleszívás előtt mindig mérlegelni kell, hogy az illető le tudná-e adni a súlyfelesleget tornával, vagy valóban csak a plasztikai műtét segíthet rajta.
Dr. Krasznai Zsolt egy konkrét, nagyon súlyos égési sérüléses eset kapcsán mutatja be a sérült bőrfelületet mentő plasztikai sebészeti beavatkozásokat az RTL Kub reggeli műsorában.
Talán nem is hinnénk, mi mindenre képes a plasztikai sebészet abban az esetben is, ha valaki például súlyos égési sérülést szenvedett az arcán. A kezelést a sérülés jellege határozza meg - minderről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt az RTL klub reggeli műsorában.
Ortopédiai beavatkozásként léteznek különböző bütyök- vagy kalapácsujj-műtétek. A láb adottságai zavaróak lehetnek bizonyos cipők hordásakor, Krasznai doktor szerint azonban nem tanácsos egy cipő kedvéért "átszabatnunk" a lábunkat.
Joshi Bharat nemcsak a plasztikai sebészet érdekességeiről és a szépészeti beavatkozásokról kérdezte Krasznai Zsoltot, hanem szépségideáljáról is, valamint arról, mit adhat még egy nőnek a tökéletes megjelenésen kívül egy plasztikai műtét.
Igaz, hogy a botox alkalmas a vádli méretének csökkentésére? Krasznai doktor szerint elméletileg kivitelezhető az eljárás, de Ő maga még nem találkozott ilyen kéréssel.
A sármos plasztikai sebészt sokszor láthattuk már a televízióban és az újságokban is, de kevesen tudják róla, hogy már több mint egy éve boldog édesapa. Feleségével látogatott el az RTL Klub műsorába, ahol meséltek a családi életükről, megismerkedésükről, valamint a terveikről.
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497