Televíziós megjelenések

Életmentő műtét után hajbeültetés

A hajbeültetés betegségből gyógyultak számára is fontos segítséget jelenthet. Combjáról ültetettek át bőrt a fejére egy 23 éves fiúnak, akinél rosszindulatú daganat miatt volt szükség a plasztikai műtétre. Két évvel az életmentő operáció után most egy Magyarországon egyedülálló beavatkozást alkalmaztak: hajhagymákat ültettek be a megplasztikázott, kopasz részre. A körülbelül 8 órás beavatkozáson ott volt a Tények stábja is. Részlet a műsor 2017. 05. 17-i adásából.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a Tv2 Mokka című műsorában arról beszélt, hogy a szépségideálhoz hozzátartoznak a dús ajkak. Ezért az ajakdúsítás nagyon népszerű eljárás, sokan így érik el a tökéletes szájformát.
A Tv2 műsorában ezúttal a mellplasztika és napjaink aktuális mellplasztika-trendje volt a téma, melyekről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt.
Habár az öregedés folyamatát visszafordítani nem lehet, a plasztika éveket fiatalíthat a külsőnkön. Beszélgetés Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel.
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elárulta, hogy nemcsak arcjógával és nagyobb operációval, de félórás műtéti beavatkozással, a New Lift módszer alkalmazásával is tehetünk a toka ellen, amely mindkét nem tagjainál problémát okozhat.
Nem csak a nők körében bevett szokás, már a férfiaknál sem számít tabutémának a plasztikáztatás. Mire érdemes vigyázni? A Tv2 műsorában Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészt kérdezték a témáról.
Dr. Krasznai Zsolt elárulta, hogy hosszú várólistára kerülnek azok, akik valamilyen beavatkozást szeretnének, ugyanis egyre népszerűbb itthon is a plasztika. Milyen szerepe lehet a szépészeti eljárásnak a test-lelki egyensúly megteremtésében? Beszélgetés a TV2 csatornáján.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497