Televíziós megjelenések

Életmentő műtét után hajbeültetés

A hajbeültetés betegségből gyógyultak számára is fontos segítséget jelenthet. Combjáról ültetettek át bőrt a fejére egy 23 éves fiúnak, akinél rosszindulatú daganat miatt volt szükség a plasztikai műtétre. Két évvel az életmentő operáció után most egy Magyarországon egyedülálló beavatkozást alkalmaztak: hajhagymákat ültettek be a megplasztikázott, kopasz részre. A körülbelül 8 órás beavatkozáson ott volt a Tények stábja is. Részlet a műsor 2017. 05. 17-i adásából.
Mivel több mint tízkilós fogyása után megereszkedett a bőre, Tolvai Reni még mindig nem volt megelégedve önmagával - ezért dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult. Hogy miért végeztette el a New Lift bőrfeszesítő eljárást, azt most ő maga meséli el.
Bizonyos plasztikai műtétek elvégeztetését nem mindenki vallja be szívesen, érzékeny téma például az arcplasztika. Beszélgetés Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel a Tv2 reggeli műsorában 2022. január 12-én.
Beszélgetés a plasztikai eljárások trendjeiről, a műtétmentes szépülés lehetőségeiről, valamint a plasztika veszélyeiről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel, az RTL Klub Reggeli című műsorának 2022. január 5-i adásában.
A megereszkedett bőr fájdalom- és hegmentes eltüntetéséről Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt a Tv2 műsorában, a Mokka stúdiójában.
Dr. Krasznai Zsolt a Life Tv Ébredj velünk című reggeli adásában, 2021. december 8-án. Téma: a hajbeültetés. Az interjúból kiderül, hogy nemcsak férfiak, hanem nők is igénybe veszik ezt a beavatkozást, ami fájdalommentes és az eredménye akár élethosszig is megőrizhető.
Tolvai Renáta egy sejtelmes posztban tudatta, hogy egy nagyon menő műtéten esett át Dr. Krasznai Zsolt keze által. A plasztikai sebészek nagyágyúja az Ébredj velünkben elmondta, pontosan milyen műtétet végzett Renin, illetve az énekesnő melyik testrészén alakított. Life tévé, 2021. november 22.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497