Média

Arcplasztika

Az arcplasztika területén új trend ütötte fel a fejét. Az organikus arcfiatalítás nálunk egyelőre csak Dr. Krasznai Zsolt magánklinikáján érhető el. Az új módszer lényege, hogy az arc természetességét megőrizve fiatalodik.
Az arcplasztika nem egyenlő az arcfiatalítással. A célja nem a tökéletesség, hanem a minél természetesebb hatás elérése.
Az arcplasztika rendkívül ritkán jár szövődménnyel. A sebgyógyulás folyamatának zavarait, vagy az esetleges fertőzéseket az orvosok eredményesen kezelik néhány nap alatt.
Az arcplasztika különböző beavatkozásai közül a botulinum toxin, a botox alkalmazása a leggyakoribb, mégis számtalan veszélye van, hiszen a nem megfelelő helyre, vagy nem megfelelő mennyiségben beadott hatóanyag komoly kárt tud tenni a páciens arcában.
Az arcplasztika során az áll alatt kialakult zsírtöbbletet (toka) önmagában nem érdemes eltávolítani, mert jól látható aránytalanságot okoz az arcon.
Az arcfiatalító plasztikai sebészeti beavatkozásokat erőteljesen befolyásolják a genetikai adottságok. Csodát semmilyen plasztikai beavatkozással nem lehet elérni. A törvényszerűségekről Dr. Krasznai Zsolt beszél a videóban.
1 2 3 4
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497