Média

Hajbeültetés

Balogh Robin First European IFBB MensPhysique Pro azért döntött a hajbeültetés mellett, mert zavarta, hogy néhány éve intenzíven hullik a haja, hiszen munkájához fontos a jó megjelenés. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, ajánlja ezt a beavatkozást.
Haller Jani fodrászként sok szép lánnyal dolgozik, akik Dr. Krasznai klinikájára járnak. Ő is idejött, amikor a hajbeültetés mellett döntött. Az eljárás 100%-ig fájdalommentes volt számára, az eredménnyel 100%-ig elégedett, önbizalma nőtt. Úgy gondolja, a szép haj boldogabbá teszi az embert.
Szabó András újságíró, műsorvezető, akit sokan Csutiként ismernek, példásnak tartja azt az empátiát, amit a klinikán tapasztalt és úgy érzi, jó kezekbe került. Bárkinek szívesen ajánlja a hajbeültetést, ő maga pedig már egy újabbra készül.
A forradalmian új hajbeültetési eljárás, a WAW FUE SYSTEM segítségével sűrítették Cseh-Szakáll Tibor versenytáncos haját is.
A hajvesztésnek sok fokozata létezik. Van, amikor nagyon látványos, nagyon fiatalon jelentkezik; van, amit sérülés okoz és van, hogy csak kevés ritkulás tapasztalható.
A hajbeültetés alkalmával nem hajszálakat, hanem graftokat ültetnek át a szakemberek. A graftokból 1-2 vagy akár 3-4 hajszál is kinőhet.
1 2 3
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497