Média

Mellkisebbítés

Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
Plasztikai műtétek előtt Krasznai doktor mindenképpen kéri néhány alapvető vizsgálat elvégzését; ilyen például az EKG vagy a vérvétel.
Mit tehet a plasztikai sebész, ha ő fedez fel gyanúsnak tűnő csomót az emlőben? Krasznai doktor elmondja a szóba jöhető lehetőségeket.
Mikor túl fiatal, túl öreg valaki a mellplasztika elvégeztetéséhez? Gyerekszülés előtt vagy azután érdemes megcsináltatni a mellkorrekciót? Eláruljuk!
Mellplasztika esetén minden esetben ugyanolyan vizsgálatok előzik meg, mint más beavatkozásokat. A plasztikai sebész így tájékozódik a beteg állapotáról.
A hegtervezés a plasztikai sebészet egyik kulcskérdése. A köldök és a mellbimbó különleges terület a plasztikai műtétek szempontjából. Ha körbemetszik, maximum másfél centis részt szabad kivágni belőle, különben hegesedés után deformált, ráncos lesz a körülötte lévő bőr.
1 2
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497