Média

Mellnagyobbítás

Andrea 23 éves és nem volt megelégedve keblei formájával. 10 kilótól szabadult meg nagyon gyorsan, aminek a mellei estek áldozatul. Azért ment Dr. Krasznai Zsolthoz, hogy korrigálják ezt a szépséghibát. Minisorozatunk harmadik, egyben utolsó részében az egyhetes kontrollt mutatjuk meg.
A kismellű nőknek el kell fogadniuk, hogy egyetlen plasztikai beavatkozással nem lehet látványos növekedést elérni, a fokozatosságot szigorúan be kell tartani!
Kipukkanhat-e a szilikon mellimplantátum a repülőn, vagy búvárkodás során? Őszintén, tényleg felmerült már benne ez a kérdés? Ha igen, akkor hallgasd meg a videóban Krasznai doktor válaszát.
Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
Plasztikai műtétek előtt Krasznai doktor mindenképpen kéri néhány alapvető vizsgálat elvégzését; ilyen például az EKG vagy a vérvétel.
Egy mellplasztikai beavatkozás után megfelelően karban kell tartani a műtéti területet. Dr. Krasznai Zsolt elmondja, hogy mire kell figyelnie a páciensnek.
1 2 3 4 5
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497