Szolgáltatások

Zsírleszívás

A testkontúron lerakódott, zavaró zsírfelesleggel nem kell feltétlenül együtt élni – eltávolításához jól bevált eljárás a zsírleszívás. A fogyókúrát nem helyettesíti, azonban a testkontúr javításához kitűnő módszer. Napjainkban ez az egyik legelterjedtebb, leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozás.

MIKOR VAN SZÜKSÉG ZSÍRLESZÍVÁSRA?

Számos nő és férfi életében okoz problémát, hogy az egészséges táplálkozás és a rendszeres sportolás ellenére sem tud megszabadulni az egyes testtájakon lerakódott kóros zsírfeleslegtől.

Ilyenkor segíthet a  zsírleszívás.

Fontos tudni azonban, hogy ez az eljárás nem változtatja vékonnyá a túlsúlyos embert, nem eredményez súlycsökkenést, vagyis a fogyókúrát nem helyettesíti.

A zsírleszívás remek lehetőség a testkontúr finomításához, korrekciójához, a helyenként lerakódott, nem kívánt zsírfelesleg eltávolításához. Az eredmény:

karcsúbb vonalak,

szebb testkontúr,

harmonikusabb külső.

IDŐPONTFOGLALÁS

Egy zsírleszívás alkalmával 1-3 liternek megfelelő zsírt lehet eltávolítani, ezért a plasztikai sebészeti beavatkozás után lényegesen könnyebb nem lesz a páciens, ám alakja kecsesebbé, formásabbá és esztétikusabbá válik. A zsírleszívás eredménye tehát nem elsősorban kilókban mérhető, hanem centikben és kontúrban.

A leginkább zsírleszívást igénylő területek, amelyek formássá tehetők e plasztikai sebészeti beavatkozással: a has köldök alatti és feletti része, a tompor, a derék, a csípő, a belső comb, a térd, a boka. Alkalmazzuk még férfiaknál az úgynevezett nőies mell átformálásánál, ha az a zsír felhalmozódása miatt alakult ki. Végezhetjük önálló műtétként, de

kombinálhatjuk arcplasztikával is,

mely esetben a kívánt területről leszívott zsírt használhatjuk fel az arc mélyebb ráncainak feltöltéséhez.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

HOGYAN TÖRTÉNIK A ZSÍRLESZÍVÁS?

A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet altatásban végezzük.

A plasztikai sebészeti beavatkozás során a műtéti területet egy különböző ásványi sókat tartalmazó, úgynevezett Klein-oldattal töltjük fel azért, hogy a zsírszövet fellazuljon és a zsírszívás könnyebbé váljon. Ezt követően a bőrön kis metszést ejtve zsírszívó csövet juttatunk a bőr alá; ennek segítségével történik a zsír leszívása.

A műtét kevéssé fájdalmas, de ez nagyban függ attól is, hogy mekkora területen végeztünk zsírleszívást, illetve hogy a zsírréteg mennyire vastag és a kötőszövet mennyire laza.

A beavatkozás időtartama 1-2 óra, a kötelező klinikai tartózkodás: 1 éjszaka.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS ZSÍRLESZÍVÁS UTÁN

A beavatkozás következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve savóképződés jelentkezhetnek, azonban előfordulásuk esetén kezelhetőek. Kompressziós ruha viselése 3-4 hétig kötelező. A zsírleszíváshoz alkalmazott csövek helyén mindössze néhány milliméteres hegek maradnak.

A munkaképesség 7 nap után áll helyre, a varratszedés 7 nap után történik.

A zsírleszívás eredménye azonnal látható, emellett pedig tartós is, mivel a zsírsejteket is eltávolítjuk az érintett területről, ezért hízás esetén is megmaradnak a kialakított testarányok, a plusz kilók nem a kezelt területen jelentkeznek.

A narancsbőr jellegű eltérés is jelentősen javulhat a zsírleszívást követően, sok esetben teljesen eltűnik a kezelt területen.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

ZSÍRLESZÍVÁS:

TÖKÉLETESEBB TESTKONTÚR,

ESZTÉTIKUSABB TESTARÁNYOK

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497