Média

Mellfelvarrás

Alexandra, a 24 éves fiatal anyuka azután vállalkozott a mellfelvarrásra, hogy a szülést követő szoptatási időszakot követően mellei megereszkedtek, és lefogytak. A felvarrást implantátum beültetésével kellett kombinálni, így a műtét első részében ezeket kellett helyükre illeszteni, a felvarrás, és a mellbimbók áthelyezése csak ezután következik. Érzékenyebb nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételeket láthatnak.
Alexandra, a 24 éves fiatal anyuka a szülés után anyatejjel táplálta kislányát. A szoptatás befejezése után megereszkedtek és lefogytak mellei, ezért mellfelvarrásra, és implantátum beültetésre vállalkozott. A műtét előtt Dr. Krasznai Zsolt gondosan berajzolta a metszések vonalát, és elmagyarázta Alexandrának, hogy mi fog történni a műtőben.
Alexandra 24 évesen, szülés és szoptatás után vállalkozott arra, hogy megereszkedett melleit Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel korrigáltassa. A műtét során implantátumokat ültettek be neki, mellbimbóját átpozicionálták, illetve a mell formáján is változtattak. A gondos mérésnek, a pontos metszésnek, és a megfelelő méretű implantátumnak köszönhetően Alexandra visszanyerheti önbizalmát. Érzékeny nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételek láthatóak.
Alexandra, a 24 éves fiatal anyuka a szülés után anyatejjel táplálta kislányát. A szoptatás befejezése után megereszkedtek és lefogytak mellei, ezért mellfelvarrásra, és implantátum beültetésre vállalkozott. Az implantátumok behelyezését követően a mell formájának kialakítása következik. Lehetőség van a mellbimbó méretének, és pozíciójának megváltoztatására is, ami sokat segít a természetes mellforma elérésében. Érzékenyebb nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételek láthatóak.
Alexandra 24 évesen, szülés és szoptatás után vállalkozott arra, hogy megereszkedett melleit Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel korrigáltassa. A műtét során implantátumokat ültettek be neki, mellbimbóját átpozicionálták, illetve a mell formáján is változtattak. A fiatal édesanya elégedetten szemlélte meg a tükörben a végeredményt, amit az első kontrollon már férje is megleshetett. Érzékeny nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételek láthatóak.
Andrea 23 éves és nem volt megelégedve keblei formájával. 10 kilótól szabadult meg nagyon gyorsan, aminek a mellei estek áldozatul. Azért ment Dr. Krasznai Zsolthoz, hogy korrigálják ezt a szépséghibát. Minisorozatunk első részében a műtétet megelőző fázist mutatjuk be.
1 2 3 4
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497