Mellfelvarrás

Így formázták meg Alexandra melleit - műtéti felvételek

Alexandra, a 24 éves fiatal anyuka azután vállalkozott a mellfelvarrásra, hogy a szülést követő szoptatási időszakot követően mellei megereszkedtek, és lefogytak. A felvarrást implantátum beültetésével kellett kombinálni, így a műtét első részében ezeket kellett helyükre illeszteni, a felvarrás, és a mellbimbók áthelyezése csak ezután következik. Érzékenyebb nézőink figyelmét felhívjuk, hogy a videóban műtéti felvételeket láthatnak.
Mellfelvarrás esetén, a mell formájának, méretének korrekciójánál a kisebbik emlő az irányadó - ehhez igazítják a másikat, hogy egyforma, esztétikus végeredményt kapjon a páciens.
A hegtervezés a plasztikai sebészet egyik kulcskérdése. A köldök és a mellbimbó különleges terület a plasztikai műtétek szempontjából. Ha körbemetszik, maximum másfél centis részt szabad kivágni belőle, különben hegesedés után deformált, ráncos lesz a körülötte lévő bőr.
Mellplasztika esetén minden esetben ugyanolyan vizsgálatok előzik meg, mint más beavatkozásokat. A plasztikai sebész így tájékozódik a beteg állapotáról.
A mell megereszkedését sok minden okozhatja, szülés, hízás-fogyás, de egy biztos, a lógó mell akár 60 éves korban is korrigálható mellplasztika segítségével.
Mellműtét esetén nemcsak a mell, hanem a mellbimbó nagysága, formája is korrigálható. Egyes beavatkozások akár helyi érzéstelenítéssel is elvégezhetők.
A mellfelvarrás az emlőműtétek sorában a bonyolultabb beavatkozások közé sorolható. Törvényszerűségeiről dr. Krasznai Zsolt beszél.
1 2 3 4
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497