Orrplasztika

Ilyen egy orrplasztika Krasznai doktornál

Félelmetes híre van az orrplasztikának, a plasztikai sebészeknek is komoly kihívást jelent egy esztétikus orr megalkotása. A videóban Dr. Krasznai Zsolt beszél a beavatkozás buktatóiról.
Dr. Krasznai Zsolt nem szereti orrplasztika céljára használni az erre kifejlesztett vésőt. Mint ebben a videóban is elmondja, nagyon könnyű hibázni ezzel az eszközzel.
Plasztikai műtétek előtt Krasznai doktor mindenképpen kéri néhány alapvető vizsgálat elvégzését; ilyen például az EKG vagy a vérvétel.
Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
Niki az orrplasztika után visszatért Krasznai doktorhoz konzultációra, ahol hangsúlyozta, hogy sem fájdalmat, sem egyéb problémát nem érzékelt.
Niki hosszú mérlegelés után az orrplasztika mellett döntött, és a műtétet Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel végeztette el.
Nikit hosszú évek óta zavarja, hogy az orra nem olyan egyenes, mint szeretné, van benne egy kis görbület. Mivel fontos neki az esztétikus megjelenés, ezért az orrplasztika mellett döntött.
1 2
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497