Magazinmegjelenések

A dús haj nem elérhetetlen többé!

A kopaszodás sajnos, kortól független. A férfiak egyik legmeghatározóbb esztétikai problémája, ami azonban nemcsak az urakat sújtja, hanem a hölgyek között is akad, aki hajritkulással küzd.

Napjainkban a legmodernebb technológia segítségével megállítható a kopaszodás. Dr. Krasznai Zsolt, a For Beauty Esthetic Center plasztikai sebész főorvosa úgy véli, a hajhullás ellen tökéletes választás a WAW FUE System.

– A beavatkozás során a páciens saját tarkótáji hajtüszőit (graftjait) veszik ki, majd ültetik át a megritkult területre. A tarkótájról (azaz a donorterületről) kivett hajhagymák nem érzékenyek azokra a hormonális változásokra, amelyek a fejtetőn a hajhullást okozzák, az átültetés után pedig megmarad ez a tulajdonságuk, így a későbbiekben sem hullanak ki.

A legmodernebb technológiát alkalmazzák

Világszerte ezt az eljárást tartják a legkorszerűbbnek, leginkább a dr. Jean Devroye által kifejlesztett hibrid tű miatt, amely éles, de trombita formájú, és enyhén kiszélesedik a vége.

– A tű speciális kialakítása miatt sokkal biztonságosabb a beavatkozás során a graftok kivétele, és így kerülhető el legjobban a hajszálak sérülése. Az eljárás első részében egyenként kinyerik a hajtüszőket. Ezt követően a hajvonal megrajzolása és a beültetendő hajszálak pontos helyeinek meghatározása következik. Végül megtörténik maga a hajbeültetés – magyarázta dr. Krasznai Zsolt.

A beültetést a hajhiány mértékétől függően 1-2 nap alatt végzik el, nincs szükség kötelező klinikai ott-tartózkodásra, így a páciens a beavatkozás végeztével hazamehet.

Fél év és kész

Az új technológia előnye, hogy nincs vízszintes vágás és hegképződés, és nincs érzéketlenség a donorterületen. A végleges sűrűsödéshez átlagosan fél évnek kell eltelnie.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497