Magazinmegjelenések

A fiatalító injekció

Dr. Krasznai Zsolt szerint az egyszerű beavatkozások is éppolyan tartósak és eredményesek, mint a komolyabb műtétek. Az alábbiakban azokat a testrésze­ket vette górcső alá, melyeket akár egyetlen kezeléssel is meg lehet szépíteni.

Ívelt szemöldök perceken belül

A szemöldökök alá fecskendezett anyagokkal meg lehet emelni a szemhéjakat. Így a megereszkedett szemöl­dök műtét nélkül korrigálható. Az eljárással a szemöldökök szép ívet kapnak, miáltal az arc kifejezőbb és nőiesebb lesz.

Mondj búcsút a szemed alatti táskáknak

Arcfiatalítás szike nélkül? Ma már nem elképzelhetetlen, hogy a szemek alatti megereszkedett bőrt hialuronsavas kezeléssel el lehet tüntetni. Az orcákba fecskendezett anyaggal nem csak az ott lévő bőr lesz simább, de ezáltal a táskák is kisimulnak és szép, egyenletes kontúrt kap az arc.

Még a fülcimpák is megfiatalíthatóak

A lógós fülbevalók megnyújthatják a fülcimpákat. Az injekciós beavatkozások azonban csökkentik a ráncokat és feltöltik a már meglévőeket. A 15 perces beavatkozás fájdalommentesen szépít, így aki addig állandóan csak leengedve hordta a haját, újból bátran viselheti felkötve is.

...és amit nem gondoltunk volna

Az izzadás kellemetlen lehet, amit nem várt szituációk intenzívebben is előhozhatnak. De a hónaljnál vagy a tenyereknél alkalmazott botoxinjekció legalább hat hónapra megoldja, hogy elkerüljük a meleg helyzeteket.

Hogy könnyebb legyen a járás

A lábak a sport, a túlterhelés és persze a rossz cipők miatt könnyen sérülhetnek, ami komoly fájdalmat okozhat. A tűsarkú cipők bizony megterhelik a talpat és az egész lábfejet. A szép lábról azonban senkinek sem kell lemondania, mert már léteznek olyan feltöltőanyagok, amelyekkel helyre lehet állítani a lábfej deformált boltozatát.

Új orr sebészeti beavatkozás nélkül

A modern kor már rendelkezik olyan feltöltőanyagokkal, melyek képesek korrigálni a kisebb deformációkat az orron és környékén. Természetesen az egész orr formáját nem lehet megváltoztatni, de ügyes töltésekkel feltűnően új külsőt kaphat az arc.

A tökéletes ajkakért

Továbbra is egy megoldás van, a hialuronsavas ajakfeltöltés, mellyel természetesen szép hatást lehet elérni. A lényeg a mértéktartásban rejlik, vagyis ne vigyük túlzásba. Mindenkinek az arcformájához illő méretet ajánljuk.

Sima ügy

Az öregedés első jelei a nyakon és a karokon jelennek meg először. A kar bőre az évek során veszíthet rugalmasságából, emiatt az erek jobban lát­szódhatnak. De az időt visszaforgatni nem lehetetlen, egy hialuronsavas kezelés akár egy évig is sima és fiatalos bőrt eredményezhet.

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a műtét nélküli beavatkozások titkairól mesél.

Manapság bárki számára elérhető a sima, hibátlan bőr anélkül, hogy kés alá kéne feküdnie. A botox-, illetve a hialuronsavas kezeléseket az arc különböző pontjain, de akár a test többi részén is igénybe lehet venni. A plasztikai sebészet annyira előrehaladott, hogy már szike nélkül is meg lehet változtatni egy-egy testrészt, korrigálni egy hibát vagy hiányosságot. Ráadásul sokkal szebb eredményeket lehet elérni, nem utolsósorban biztonságosabb és kevésbé kockázatos módon.

Aki szereti és nem veti meg

Kate Hudson, 30

"Az a tény, hogy nem kell műtőasztalra feküdni, hogy szebbek legyünk, megnyugtató érzés. Egy kis botoxkezelés és máris fiatalabbnak és szebb­nek érzem magam. Örülök, hogy olyan időket élünk, hogy lehetőség van erre és nem kell szégyellni vagy titkolni, hanem a társadalom elfogadja. A nők azért, mert érthető, hogy sokáig fiatalosak akarnak maradni. a férfiak pedig azért, mert így nekik maradunk szépek."

Madonna, 51

"Azt hiszem, hogy senki nem hinné el, ha azt mondanám, hogy nem volt még plasztikai műtétem. Elmúltam 50 éves, hogyan lehetne olyan sima és feszes a bárom, ha elutasítanám a szépészeti beavatkozásokat? Szerencsére már van lehetőség gyorsabb és kíméletesebb módszerekre és nem kell napokat kórházban töltenem, hogy felépüljek és begyógyuljanak a sebeim. Ha fiatalabb férfit akarok magam körül, akkor nekem is tartanom kell a lépést."

Denise Richards, 39

„Először a melleimet csináltattam meg, összesen három műtétem volt, míg végre elégedett lettem az eredménnyel. Aztán ahogy leltek az évek, a ráncaim is za­varni kezdtek így nem tagadom, hogy többször igénybe vettem a botox áldásos és jótékony ha­tását. Szerintem nem szégyen, ha valaki úgy jár a plasztikai sebészhez, mint a fodrászhoz. Más időket élünk, míg anyáink kozmetikushoz jártak, mi már rendelőkben szépülünk."

Aki kipróbálta, de nem rajong érte

Courteney Cox, 45

„Azt gondolom. hogy fantaszti­kus és egyben borzalmas. hogy ilyen drasztikus változásokon mehetünk keresztül. Én is kipró­báltam már a botoxot, és nem mondom, hogy soha többet nem fogom alkalmazni. Viszont nem tartom egészségesnek, de sokszor az ember a hiúságot előrébb helyezi az észérveknél. Mindenkinek van gyenge pontja, azt hiszem: hogy a nőknek a kül­sejükkel való elégedetlenségük az egyik leggyengébb."

Rachel Weisz, 40

„Én személy szerint megtiltanám a színészeknek az arcfeltöltést, mint ahogy a sportolóknak a szteroidokat. A színészet lényege a hiteles játék, olyan arcmimikákkal, melyeket az izmok lebénítása megakadályoz. Egyszerűen fel kéne vállalnunk a korunkat és a vele járó változásokat, ami az élet természetes folyamata, nem pedig egy szégyenfolt. Nem akarok semmilyen radikális változást magamon, úgy vagyok jó, ahogy változom."

Jennifer Aniston, 41

"Egyszer kipróbáltam a botoxot, de nem igazán vált be. Úgy néztem ki, mintha sehova sem híztam volna, kizárólag az arcomra. Inkább legyen több ráncom, minthogy felfújt lufinak érezzem magam. Nem ítélem el az ilyen fajta szépülési módsze­reket, de köszi, én többször nem tartok rá igényt. Ennek ellenére nem ítélem el azokat, akik már élni sem tudnak nélküle és folya­matosan kipróbálják az újabb és újabb fejlesztéseket."

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497