Magazinmegjelenések

A KIRÁLYNŐK orvosa

Magyarországon az egyik legmagasabb az egy főre eső plasztikai beavatkozások száma, ami azt bizonyítja, hogy a testünkre igényes, maximalista emberek vagyunk. A legnépszerűbb műtétnek a mellnagyobbítás számít.

 

BÓDIZS VERONIKA

„Újra jól érzem magam a bőrömben”

A Miss Universe Hungary 2016-os győztese öt hónappal ezelőtt határozta el, hogy kés alá fekszik. A plasztikai sebész csak kis beavatkozást javasolt, megtartva a királynő természetes idomait.

– A versenyzés miatt 48 kilóra fogytam, és megtapasztaltam, hogy ami a kifutón jól mutat, azzal a mindennapok során egyáltalán nem tudok kibékülni. Elveszítettem minden nőiességemet, zavart, hogy a csípőmhöz képest tíz centiméterrel kisebb a mellbőségem, ami egy modellnél már nagyon aránytalanul hat. Végre újra jól érzem magam a bőrömben – mondta a modell.

 

A nőiesség szimbóluma: a kebel

 

KELEMEN HENRIETTA

„Nem a túlzó hatás volt a célom”

Sokszor akár egyetlen beavatkozás is elég ahhoz, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat. A Miss Universe Hungary 2014-es királynőjének is erre volt  szüksége, ma pedig újra magabiztos nőként mosolyog.

– Számomra a szépség éppen azt jelenti, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és ennek a pozitív hatásait a környezetem is érezze. A túlzásokat azonban nem szeretem. Olyannyira, hogy a decemberi mellműtétem eredményét a közvetlen környezetemen kívül eddig még senki nem vette észre, hiszen nem a túlzó hatás volt a célom – mondta Heni.

 

TUDTA-E?

Külföldön már megszokott trend, hogy a szépségkirálynők vonalait plasztikai sebészek tökéletesítik.

Amit tudni érdemes

Mi történik?

A beavatkozás során implantátumot ültetnek be a mell térfogatának növelésére és a szebb emlőforma kialakítására, amit egy minden részletre kiterjedő konzultáció előz meg – mondta a szakember.

  • Miért jó? Korrigálható vele a lógó mell, változtatható a mell mérete.
  • Kockázatok Ritkán duzzanat, bevérzés, esetleg gyulladás, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek.
  • Ár: 1 600 000-1 800 000 Ft (For Beauty Esthetic Center)

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497