Magazinmegjelenések

A szépség fellegvára

A minden évszakban szépen gondozott kertből a modern épületbe lépve elegáns váró fogadja a szépülni vágyókat. A páciensekre való odafigyelés és a szakmai maximalizmus mellett a kényelem és az elegancia is jelen van a klinikán.

A főbejáraton belépve megragadja a figyelmet a hely korszerű stílusa. Innen a páciens útja a konzultációs szobába vezet, amely a doktor úr jelenlétével és a berendezés kifinomultságával nyugalmat és biztonságot áraszt.

Dr. Krasznai Zsolt sebész, plasztikai sebész szakorvos 2006-ban nyitotta meg magánklinikáját, ám 2015-ben új, korszerű egészségügyi szolgáltatás nyújtására kialakított épületre cserélte.

"Mindenképpen magánklinika megalapításán gondolkodtam."

– Már a pályám elején feltett szándékom volt az önállóságra törekvés. Mindenképpen magánklinika megalapításán gondolkodtam, olyan ellátással, amilyet bármelyik jó nevű amerikai intézmény tud nyújtani. Ebben megerősítettek a Los Angeles-i UCLA egyetem klinikáján folytatott tanulmányaim. Amikor megnyitottam a For Beauty Esthetic Centert, akkor vált valóra az álmom – mesélte a híres plasztikai sebész.

Személyre szabott professzionalizmus

A For Beauty Esthetic Centert felkereső páciensek számos egészségügyi és esztétikai szolgáltatásból válogathatnak. A klinika alapját dr. Krasznai Zsolt szaktudása határozza meg a plasztikai sebészeti beavatko zások területén, amely magába foglalja a mellnagyobbítástól a hasplasztikán át, a különböző egyéb esztétikai invazív és non-invazív eljárások végzését. Ezek mellett megtalálható többek között az esztétikai bőrgyógyászat, hajgyógyászat (hajbeültetés, iPRF-terápia), luxuskozmetika, illetve lézeres kezelések (pl. lézeres szőrtelenítés; FRAXEL lézer kezelés).

– Mindig igyekszünk a legújabb, legmodernebb szakmai trendeket követni, ezért sok külföldi konferencián veszek részt. Büszkén mutatjuk be Magyarországon elsőként a NewLift feszesítő kezelést, amely nagy hegek nélkül végzett műtéti bőrfeszesítő eljárás. Kifejezetten a toka és a felkarok megereszkedett bőrének feszesítésére ajánlott, de egyéb testtájakon is hatásos – avatott be Krasznai doktor a For Beauty Esthetic Center legújabb innovációjába.

A klinika műtője és vizsgálói felszereltségükben és kialakításukban is a legmagasabb színvonalat képviselik. A beavatkozás után egyágyas, elegáns szállodai hangulatot idéző szobák várják a pácienseket, ahol a szakszemélyzet maximális kedvessége és profizmusa biztosítja a mielőbbi felépülést.

Dr. Krasznai Zsolt klinikavezetőként kiemelten fontosnak tartja, hogy a szolgáltatások igénybevételekor a maximális segítőkészséget, odaadást és szakmai tudást kapja meg a vendég.

 

A budai zöldövezetben elegáns környezetben várja a szépülni, megújulni vágyó pácienseket a For Beauty Esthetic Center.

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497