Magazinmegjelenések

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A 21. században már teljesen elfogadott, hogy a nők a tökéletességre való törekvés érdekében plasztikai sebészhez fordulnak. Először a celebvilág bájos teremtményei vállalták a modern orvostudomány remek vívmányait, köztük a mellnagyobbítást.

A különböző módszerek és "divatos" formák, méretek és igények folyamatosan vál­toznak. A cél általában közös: nagyobb legyen az eredeti méretnél. A sztárok többsé­ge a kevésbé sikeres műtéteket is büszkén viselik, persze akadt már olyan eset, ahol újabb műtétre volt szükség. Az esetek nagy többségében azért a végeredmény szép és tökéletes, ahogy egy celebnek lennie kell.

A 20-as korosztály

Lindsay Lohan

A botrányhős színésznő sokkal inkább kitűnik a róla szóló plety­kákkal, mint színészi tehetségével. Alakja és súlya is központi kérdés, hiszen hol csontsoványra fogy, hol pedig gömbölyűre hízik. Mellei is meglehetősen kikerekedtek a plasztikázás után. Azonban a súly­ingadozásra ügyelnie kéne, mert még egy tökéletes implantátum sem marad örökre makulátlan, ha tulajdonosa folyton diétázik.

Britney Spears

Fiatalon jött a népszerűség és ezzel a változtatás is szükségessé vált. A vékonyka lány elsőként a melleit csináltatta meg, majd az ajkait töltette fel. Szülései után meglehetősen meghízott, és semmilyen diéta sem segített a felesleges kilókon. Így a legegyszerűbb, bár legköltségesebb fogyókúrát választotta, a zsírleszívást. A vékonyabb külső része volt, hogy melleit is korrigálták új implantátumokkal.

Heidi Montag

A hollywoodi sztárkülsőre törekvő szőkeség legutóbbi műtétsorozata nagy port kavart. Ugyanis egy nap alatt 10 plasztikai beavatkozást hajtottak végre rajta. A 23 éves sorozatsztár úgy döntött, hogy megcsináltatja magán az első 10 legnépszerűbb plasztikai műtétet, melynek eredménye egy teljesen új külső lelt. A mellnagyobbítás is része volt a procedúrának, annak ellenére, hogy már előtte is implantátumok voltak kebleiben.

A 30-as szépülni vágyó

Victoria Beckham

A pénz és az ízlés nem feltét­lenül jár kézen fogva. Victoria Beckham esete erre a legjobb példa, ami a melleit illeti. Érthe­tetlen módon két lufit csinál­tatott magának, vagy inkább két labdát, hogy még jobban tetszen focista férjének? Nem tudni mi volt a cél, de mellei feltűnően természetellenesek és joggal merül fel a kérdés, hogy vajon nem telt volna a milliomos házaspárnak egy jobb plasztikai sebészre?

Tori Spelling

A 36 éves kétgyerekes anyukán már a húszas éveiben megkezdték az átváltoztatásokat. Plasztikázott mellei kifogástalanok voltak, egy ideig. Nem a szülések, hanem a sok fogyás-hízás miatt deformálódott el a színésznő dekoltázsa. Tori sohasem tudott megbékülni súlyával, így örökké csak diétázott, ami köztudott, hogy nem tesz jól a bőrnek, így mellei körül is csúnyán beráncosodott.

Fergie

A Bleck Eyed Peas énekesnője, Fergie amellett, hogy remek hangja van, nagy átváltozóművész is. Volt már szőke, barna, hol sportos, hol nőies cuccokban jár és legújabban alakja is változik. Ajkai, de mellei is dúsabbak lettek, ami tagadhatatlanul plasztikai se­bésze munkáját dicséri. A közel 35 éves énekesnő nemcsak megtelt, hanem orrát is megműt­tette, ezen kívül a botox segít fiatalságának megőrzésében.

A negyedik X-en is túl

Demi Moore

40 év felett, ami jár, az jár - volt a mottója Demi Moore-­nak, amikor úgy döntött, hogy szinte egész alakját átszabat­ja. Nemcsak karcsúbb lett, hanem mellei is nagyobbak és feszesebbek lettek. Csak mell­korrekciója 11.000 dollárba került, de persze ez csak egy töredéke volt a költségeknek. Valamennyi műtétje kiválóan sikerült és mellei nagyságát tekintve sem rugaszkodott el a természetestől.

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznő szebb, de fiatalosabb is, mint pályája kezdetén. Ezt főként a botoxnak köszönheti, de a jól sikerült orrkorrekció is sokat javított megjelenésén. Sokan nem is akarták elhinni, hogy a 42 éves Oscar-díjas színésznő a melleit is megnagyobbíttatta. Hiszen annyira természetesek és normális méretűek, hogy egy cseppet sem tűnik fel a művi beavatkozás az egykori Mrs. Cruise-on.

Courteney Cox

A Monicát alakító „Jóbarát" annak idején még kisebb mellbőséggel rendelkezett, mint mostanság. Bár kislánya születése után egyértelműen nagyobbak lettek a mellei, de egy kis korrekciót azért így is bevállalt. Úgy tűnik, hogy a negyvenes sztárok a természe­tesség hívei, hiszen a méretből adódóan Courteney esetében sem lett feltűnő a változás. Ehhez nemcsak neki, de plasz­tikai sebészének is gratulálunk.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497