Magazinmegjelenések

Az ő neve garancia

Dr. Krasznai Zsolt több mint 12 éve végez esztétikai és helyreállító beavatkozásokat. 2006 elején hozta léte saját magánklinikáját, a For Beauty Plasztikát. Övé Magyarország egyik legelismertebb szépészeti klinikája, ahol már a legújabb, noninvazív visszérkezelések is elérhetőek.

A szépség örök érték, amely állandó fejlődést és valódi összhangot kíván!

„Legfontosabb célunk, hogy pácienseinknek mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk. Ennek egyik fontos és legutóbbi állomása pedig új szolgáltatásunk, a dr. Krasznai Attila transzplantációs sebész-érsebész által végzett noninvazív visszérkezelés bevezetése. A hazai és nemzetközi visszérgyógyászatban elismert szaktekintély ismereteit az európai érsebészeti innovációkban és az ezen a területen végzett új eljárásokban kiemelkedő Hollandiában sajátította el. Dr. Krasznai Attilának hála, már a magyar pácienseknek is lehetőségük nyílik arra, hogy hozzájussanak a legújabb, legmagasabb színvonalú, noninvazív visszérkezeléshez.”

Visszérprobléma? Többeket érint, mint hinnéd!

Ahogy dr. Krasznai Zsolttól is megtudtuk, rengeteg ember érint a vénás keringési elégtelenség és igen fontos, hogy a betegek már az első tünetek jelentkezésekor forduljanak orvoshoz. Gyakori elváltozásnak számít például a vénás működés elégtelenségére utaló, úgynevezett pókháló- vagy seprűvéna megjelenése a lábon, amely természetesen esztétikai problémát is okoz. A következő stádium, ha a vénás tágulatok már nagyobb eret vagy ereket érintenek, és jól láthatóan kidomborodnak. „A sikeres gyógyulás legfontosabb lépése az alapos kivizsgálás és a helyes diagnózis felállítása, amely az érhálózat ultrahangos feltérképezésével indul. Az időben megkezdett oki kezelés, megelőzés mellett ugyanakkor érdemes a tüneti kezelésre, az esztétikus megjelenés visszanyerésére és megőrzésére is gondot fordítani, amiben klinikánk hatékony segítséget nyújt.” A noninvazív eljárások lehetővé teszik, hogy műtét és altatás nélkül, ambuláns kezeléssel, minimális beavatkozással, a szervezet kisebb megterhelésével gyógyítsuk meg a hozzánk érkezőket. Beavatkozásaink helyi érzéstelenítésben történnek, utána terhelhetik lábtagjaikat és később sem jelentkezik fájdalom. Szkleroterápia és ultrahangos kezelés után pácienseink a beavatkozás utáni első napon térhetnek vissza munkájukhoz.

Kellemes hangulat és exkluzív körülmények

„Számunkra a legfontosabb az, hogy a klinikánkon elérhető csúcstechnológiás eszközökkel és nagy gyakorlattal rendelkező, kiemelkedő szakmai stábunkkal a lehető legjobb ellátást biztosítsuk. A For Beauty Plasztikánál azon vagyunk, hogy a hozzánk érkezők már az első konzultáció során megtapasztalhassák klinikánk kellemes légkörét és azonnal megismerhessék szakmai felkészültségünket.”

Luxusellátás

A gazdag eszköztárral rendelkező klinika és annak magasan képzett, figyelmes munkatársai nyugalmat, pozitív hangulatot és harmóniát biztosítanak a teljes ott-tartózkodás alatt.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497