Magazinmegjelenések

Bódi Guszti: „Végre nem zavar semmi a látásban”

Az öregedés első jelei a szemünk körül bukkannak fel – nem volt ez másképp Gusztinál sem. Hosszas vívódás után az énekes kés alá feküdt, és végre újra zavartalanul élheti mindennapjait.

 A 61 éves énekes saját bevallása szerint már lassan tíz éve gondolkodik azon, hogy kés alá fekszik, mivel egyre jobban megereszkedett a szemhéja. Az utóbbi időben ez a probléma odáig fajult, hogy a megnyúlt bőrfelesleg már zavarta a látásában.

– Azért húztam idáig a dolgot, mert nagyon félős vagyok; életemben talán egyszer kaptam injekciót. Margó viszont nemrég taláálkozott dr. Krasznai Zsolttal, aki elmondta, hogy nincs félnivalóm, ez egy rutinműtét, és arra kért, hogy menjek el hozzá egy beszélgetésre. A doktor úr mindent részletesen elmondott, megnyugtatott, ezért úgy döntöttem, megműttetem a szemeimet – magyarázta Guszti.

Az énekes a beavatkozás alatt nem érzett sem félelmet, sem fájdalmat. Az eredmény pedig magáért beszél!

– Nem is értem, miért nem vágtam bele eddig! Végre nem zavar semmi a látásomban, és ez nagyszerű dolog – osztotta meg a tapasztalatait Guszti.

A beavatkozásról dr. Krasznai Zsolt, a For beauty Esthetic Center szakembere beszélt lapunknak. 

– Ez ambuláns kezelés, általában helyi érzéstelenítéssel végezzük. Ha a páciens nagyon izgul, altatásban is végezhető. A beavatkozást egy speciális eszközzel végezzük, így nem alakul ki bevérzés. A bemetszés után eltávolítjuk a zsírfelesleget, majd a műtétet egy vékony varrattal fejezzük be, amire egy tapaszt kap a páciens. Egy hét elteltével ez is lekerül, és a varratszedés is megtörténik.

Ami tudni érdemes

MENNYI IDEIG TART?

20-30 percig.

FÁJDALMAS-E A BEAVATKOZÁS?

Teljesen fájdalommentes a kezelés alatt és után is.

GYÓGYULÁSI IDŐ:

8-10 nap. A munkaképesség 6-8 nap alatt áll helyre.

MIRE FIGYELJÜNK?

Az első héten kerüljük a szaunázást, a sportolást és a szoláriumozást. Napszemüveggel védjük a szemünket az erős napfénytől. A szemfestés a 8. nap után javasolt.

ÁRA: 450 000 Ft (For Beauty Esthetic Center)

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497