Magazinmegjelenések

Élethosszig tartó, dús haj

Életünk során természetes, hogy veszítünk hajszálakat – a probléma akkor kezdődik, ha a ritkulás már feltűnő, esetleg foltokban jelentkezik. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a legmodernebb technológiát, a WAW FUE System eljárást javasolja a kopaszodás ellen.

A módszer alkalmazásával a páciens saját, tarkótáji hajtüszőit (graftjait) veszik ki, majd ültetik át a ritkult területre. A tarkótájról – azaz a donorterületről – kivett hajhagymák nem érzékenyek azokra a hormonális változásokra, amelyek a fejtetőn a hajhullást okozzák, az átültetés után pedig megmarad ez a tulajdonságuk, így a későbbiekben sem fognak kihullani. Jelenleg a világon ezt az eljárást tartják a legkorszerűbbnek, leginkább a dr. Jean Devroye által kifejlesztett hibrid tű miatt, amely éles, de trombita formájú, és enyhén kiszélesedik a vége. A tű speciális kialakítás amiatt sokkal biztonságosabb a beavatkozás során a graftok kivétele, és így kerülhető el legjobban a hajszálak sérülése.

– A beavatkozás első részében a hajtüszők egyenkénti kinyerése történik. Ezt követően a hajvonal megrajzolása és a beültetendő hajszálak pontos helyeinek meghatározása következik. Végül megtörténik maga a hajbeültetés – magyarázta dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész főorvos.

A beavatkozás időtartama a hajhiány mértékétől függően 1-2 nap, kötelező klinikai tartózkodásra nincs szükség, így a páciens a beavatkozás végeztével hazamehet.

 

Tudta-e?

Az új technológia előnye, hogy nincs vízszintes vágás és hegképződés, és nincs érzéketlenség a donorterületen.

 

Amit tudni érdemes

Kinek ajánlott? Olyan férfiaknak és nőknek, akinek több területen szembetűnően ritkult, kikopott a hajuk, és akik ismét dús és életerős hajról álmodoznak.

Mikorra várható eredmény? Fokozatos sűrűsödést tapasztalva átlagosan fél év kell a végleges eredményhez.

Gyógyulási idő Foglalkozástól függően eltérő lehet, de akár azonnal vissza lehet térni a munkába – kivéve, aki aktív fizikai munkát végez, mert azt 2-3 hétig mellőzni szükséges.

Ár A beültetendő területtől függően 650 000–950 000 Ft. Az első konzultáció ingyenes (For Beauty Esthetic Center).

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497