Magazinmegjelenések

Exkluzív: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész

Sikeres orvos, sármos férfi, emellett példás családapa. De milyen lehet együtt élni egy olyan férfival, akit a hölgyek újra és újra megpróbálnak behálózni?

Este hét óra múlt, és csak néhány perce tette le a szikét. Ám ilyen feszített munkatempó mellett is jut ideje a családjára, amely néhány hónappal ezelőtt háromfős­re bővült!

- A kisfiam pontosan két évet váratott magára - me­sélte. Kicsit lassan jött, mégis időben, bár öt évvel ezelőtt is ugyanilyen felelős­ségteljes életet éltem, mint manapság. Kisfiunk még csak hét hónapos, de máris heti két alkalommal kezdem egy órával később a rende­lést, mert így fél órával töb­bet lehetünk együtt. Persze így sem hanyagolom el a pácienseimet.

Érthető módon rajong a kisfiáért, ám még egyet­len lapnak sem mutatott róla fotókat. A családja mindennél fontosabb neki.

- Kincsként őrzöm a fele­ségemet és a kisfiamat. Per­sze amikor hármasban va­kációzunk, senki elöl nem rejtegetem őket. A babánk mosolygós és barátságos - mesélte.

És ha már szóba került a pihenés, megemlítette új hobbiját, amelyet két évvel ezelőtt fedezett fel a felesé­gével közösen.

- A munkám miatt a kelle­ténél többet tartózkodom az irodában és a műtőasztal mellett, de amint tehetem, szívesen sportolok a friss le­vegőn. Golfozom, hiszen kellemes sport, ráadásul kíméli az ízületeket.

A házaspár sosem rivalizál egymással, s bár hódoló itt is, ott is akadna bőven, a zöld szemű szörny elkerüli őket.

- A feleségem jogász, így neki is sok siker jut. Ráadásul nőgyógyász lányaként csepe­redett fel, így tökéletesen ke­zeli, hogy egész nap nők vesz­nek körül. Pedig nem könnyű az élet mellettem, hiszen vol­tak páciensek, akik talán a kelleténél jobban közeledtek hozzám, de mindig sikerül jól reagálnom az efféle helyze­tekben - mondta nevetve.

Édesapja és bátyja általá­nos sebész, innen a szakma iránti vonzódása, a plaszti­kai sebészet felé azonban a női nem szeretete sodor­ta. Így érthető, hogy pácien­seit kizárólag mint nőket tudja szemlélni.

- Számtalan hölgyet operál­tam, és szerencsére megbíz­nak az ízlésemben, hallgatnak a véleményemre. Én viszont még nem feküdtem sebészkés alá, holott gyakran megka­pom a kérdést: „Doktor úr, nincs botox?" Még nincs. De elképzelhető, hogy egyszer beadom a derekamat.

Külföldi tapasztalat

Dr. Krasznai Zsolt többek között a Los Angeles-i UCLA Klinikán szerzett szakmai tapasztalatot, és kevesen tudják róla, hogy tárgyalt Sylvester Stallone egykori felesé­gének plasztikai műtétei­ről. Az idén negyvenhat éves Brigitte Nielsenről korábban futótűzként terjedt el a hír, hogy egy német televíziós csa­torna felkérésére vállalta, hogy kamerák előtt tuningolják fel a testét. Ebbe a zsírleszívás, a mellkorrekció és a ráncfel­varrás is beletartozott.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497