Magazinmegjelenések

Exkluzív plasztikai sorozat - 1. rész

INTERJÚ DR. KRASZNAI ZSOLTTAL, a magyar sztárok kedvenc plasztikai sebészével

A jóképű, fiatal és hihetetlenül sikeres plasztikai sebész dr. Krasznai Zsolt valóban ért a nők nyelvén, hiszen legdrágább kincsüket bízzák rá, a szépségüket. A kedves doktor, ahogy páciensei nevezik, elmondta nekünk, mit gondol a természet adományáról és arról, hogy ezt hogyan lehet befolyásolni.

- A sebészetnek miért épp a plasztikai ágát választottad?

- Ennek több oka is van. Azt már a kezdet kezdetén tudtam, hogy mindenképp orvos akarok lenni, viszont olyan típusú ember vagyok, aki nem tud sokáig egy helyben ülni, tehát a belgyógyászat, a pszichiátria és hasonló területek ezzel kikerültek a látószögemből, hiszen itt sokat kell "oknyomozni", gyógyszerezni. A sebészet nem ilyen, itt van mit csinálni, muszáj „fabrikálni". Férfiként egyre inkább megismertem a nőket, velük együtt pedig a stílus, divat, a szép külső fogalmát. Amint hallottam a sebészet plasztikai ágáról azonnal tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni: a nőket még szebbé varázsolni és ez által elégedetté, magabiztossá tenni őket.

-Mikor alapítottad a FOR BEAUTY Plasztikai Sebészetet?

-Sokáig dolgoztam egyénileg, ekkor alapoztam meg nevemet, hiszen úgy gondolom elsősorban azt a fontos, hogy a páciensek tudják kiről van szó, ki végzi a műtéteket, és ne csak egy bizonyos fantázianevű klinikát keressenek. Amikor felismertem, hogy a nagyszámú praxis, mely az országban megalapozott névvel rendelkezik, rájöttem, hogy ehhez bizony szük­séges egy igényes, kulturált, kellemes hangulatú klinika. Ennek négy éve, tehát ekkor alapítottam a For Beauty Plasztikai Sebészetet Budán.

- Mit gondolsz, miért téged választanak Magyarország legszebb modelljei, sztár­jai, kik ők pontosan?

- Szerencsére sokan választanak engem, például: Hargitai Bea, Szűcs Judith, Mary Zsuzsi, Zalatnai Cini, Rubint Réka. Hogy miért? Talán azért, mert ebben a szakmában a legfontosabb dolog a bizalom. Azt szoktam mondani: a barátnő, a tükör és plasztikai sebész, akinek egy nő megmutatja a vélt, vagy valós problé­máit a külsejét illetően. Ez tehát nagyon fontos bizalmi pozíció, amit precíz munkával kell meghálálnom, hiszen a sztárok - akik külsejükből is élnek - számára is nagyon fontos, hogy a legmegbízhatóbb helyen, a lehető legjobb szolgáltatást kapják, itt a legkisebb hiba sem nézhető el.

- Melyek a legkedveltebb szépészeti beavatkozások, melyeket a hölgyek előszeretettel választanak?

-Magyarországon elsősorban a mellplasztika a legnépszerűbb. Amerikában ez másként van, ott például a zsírleszívás is előrébb helyezkedik el a sikerlistán. Amivel hozzám fordulnak persze elsősorban a mellplasztika, azzal nagyon híres lettem, de például az arc­plasztikában is sok felkérést kapok. De természetesen széles palettán végezzük a műtéteket, kedvelt még az orr-, has-, szemhéjplasztikát, és a zsírleszívást is.

- Mennyire követed a külföldi trendeket, van-e jóslatod a jövő szépségideálja tekintetében?

- Követem és kiemelkedően fontosnak tartom. Amerikába és Európába is rend­szeresen járok konferenciákra. Az elmúlt egy évben rendszeresen jártam Los An­gelesbe, hiszen itt nagyon sok új dolgot tanulhatok. Jártam egyetemi klinikán, illetve egy magánklinikán is, ahol példá­ul Gábor Zsazsa és Clint Eastwood is megfordult. Érdekes, hogy láttam olyan dolgokat is, melyeket én magam nem biztos, hogy megcsinálnék. A másik pedig az, hogy hogyan foglalkozik egy orvos a páciensével, amelyhez viszont az ember saját egyénisége is szükséges, sokszor ugyanis nem minden kizárólag a szaktudáson múlik, ennél több kell a jó plasztikai sebészethez.

- Előfordult már, hogy egy leendő páciensed lebeszéltél egy műtétről?

-Talán meglepő lehet, de nagyon sokszor volt erre példa. Sőt, van olyan hetem, hogy több nemet mondok, mint igent. Én három fontos dolgot szoktam javasolni, mielőtt elvégezek egy be­avatkozást: 1.) Egyrészt legyen meg a páciens adottsága. 2.) Legyek biztos abban, hogy 100 százalékig jó effektust tudok gyakorolni rá pszichésen. 3.) Én is higgyek benne. Ha valamelyik hiányzik ezek közül, akkor azt a műtétet én nem csinálom meg. Éppen ezért nálam például ingyenes a konzultáció.

- Milyen számodra a tökéletes nő külsőre? Ha össze kellene rakni egy tökéletes nőt az ismert hollywoodi sztárok testrészeiből, kinek mijét használnád fel? -Ez alapvetően szubjektív dolog, szerencsére én ideálként a feleségemet tudnám említeni, mind külsőleg, mind belsőleg, akiben egy csodás nőt ismertem meg. Bevallom, rajta semmilyen műtétet nem végeztünk. A hollywoodi sztárok közül a külsejüket tekintve például nagy kedvencem Naomi Watts, szép, bájos és kedves arca van, illetve Nicole Kidman (bár most, hogy megtöltette a száját, nekem már egy kicsit sok), de ő nagyon elegáns és fotogén, illetve ott van Monica Bellucci, a telt, nőies idomaival, csípőjével. Neki például ter­mészetesen dús keble van, aminek az a szépsége, hogy megvan az esztétikus esése.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497