Magazinmegjelenések

Forradalmi eljárások a mellnagyobbításban

A mai napig a legnépszerűbb szépészeti műtétek egyike a mellplasztika, aminek eredményeként visszatér a hölgyek önbizalma. 2020-ban már új technikákat is bevetnek a sebészek a még tökéletesebb formák érdekében.

Nemcsak a női idomok alakja, de a műtéti komplikációk és a fájdalom csökkentése is nagy szerepet játszott ezeknek a forradalmian új műtéti eljárásoknak a kifejlesztésében. Ezentúl már nem feltétlenül kell óriási kínokkal megküzdenie annak, aki aláveti magát ennek az operációnak, és sokkal tartósabb, természetesebb formák elérésére képesek az orvosok.

Hibrid mellnagyobbítás

A plasztikai sebészet egyik legújabb trendje a csúcstechnológiás hibrid mellnagyobbítás. Az implantátumbeültetés és a zsírátültetés kombinációja segítségével eddig nem tapasztalt természetességet képesek elérni a plasztikai sebészek a mellnagyobbítás területén. Ötvözik a két eljárás előnyeit. A csúcsminőségű implantátumok és más testtájakról leszívott, majd egy különleges feldolgozási technikát követően a mellbe töltött saját zsír meghozza a várva várt végeredményt. Ráadásul a visszafecskendezett zsírszövetek őssejteket és növekedési faktorokat is tartalmaznak, emiatt sokkal gyorsabb az implantátum  körüli tokképzőési folyamat. Végül is olyan, mintha az implantátumot egy úgynevezett zsírágyba helyeznék.  Mivel a mell térfogatát saját zsírral is növelik, sokszor elég kisebb implantátumot is behelyezni, ami kisebb vgást is igényel. Ezáltal a heg és a fájdalom is csökken. A hibrid  vagy kompozit eljárásnak két kedvezőtlen velejárója van: az egyik az, hogy jelentősen hosszabb a műtéti idő, a másik pedig az, hogy drágább.

Fájdalommentes operáció

Molnár Anikó huszonhét kilót fogyott az utóbbi időszakban, a melle elvesztette a rugalmasságát. Nem volt önbizalma, sokszor volt depressziós a külseje miatt, ezért elhatározta, hogy negyedszer is megoperáltatja a kebleit, a műtét alatt pedig a hot! magazin is jelen lehetett.

– Nem kell rejtegetnem többé a fogyástól megereszkedett melleimet. Végre elégedett vagyok a súlyommal, ezt most meg akarom tartani. Csak egy szem nyugtatót vettem be, mielőtt dr. Krasznai Zsolt berajzolta a testemen, hol lesznek a vágások, de rájöttem, hogy az is szükségtelen volt, hiszen nagyon jó kezekben voltam. A legelső mellműtétemnél óriási fájdalmaim voltak, mert izmot is vágtak. Ez az érzés bennem maradt, és egy picit tartottam attól, hogy nagy kínjaim lesznek az ébredés után. Ez azonban nem így történt! Kipihenten ébredtem az altatásból, egyáltalán nem éreztem semmiféle kellemetlenséget – monda Anikó.

A For Beauty Klinika plasztikai sebésze elárulta, miként lehetséges az, hogy Anikónak nem voltak borzalmas fájdalmai a műtétet követően.

– Van egy olyan amerikai fájdalomcsillapítási módszer, amivel elérhető, hogy a páciens az operációt követően maximum három napig érezzen egy nagyon enyhe izomlázat az érintett területen, semmiféle további kínjai nem lesznek. Ez egy forradalmi műtéti technikának és egy hatásos készítménynek köszönhető – árulta el Krasznai doktor, aki három és fél órán keresztül operáta Anikót, a végeredmény pedig magáért beszél.

Amit tudni érdemes

KINEK AJÁNLOTT?

Azoknak, akiknek kisebb vagy kevésbé feszes mellük van, mint amilyet szeretnének. A mellnagyobbítással – a mell térfogatának növelésén túl – szebb, feszesebb mellforma alakítható ki és arányosabb alkat érhető el.

MI TÖRTÉNIK?

A mellnagyobbítás során az implantátum vagy a mirigyállomány alá, vagy félig izom alatti pozícióba kerül. A műtéti metszés a mell alatti redőben, a bimbóudvar szélén, a bimbón keresztül, illetve a hónaljban történhet, amiről a páciens alkatának és igényeinek megfelelően dönt a szakorvos. A beavatkozást minden esetben altatásban végzik, az időtartama 1-1,5 óra.

KOCKÁZAT:

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleg gyulladása alakulhat ki, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek.

GYÓGYULÁSI IDŐ:

Varratszedés nincs, felszívódó varratokat használnak. A munkaképesség 3-6 nap elteltével áll helyre.

ÁR:

1  800 000 Ft (For Beauty), a hibrid eljárás áráról érdeklődjön a klinikán!

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497