Magazinmegjelenések

Gáspár Laci : „Rácsodálkoztak, milyen jól nézek ki”

Egyénre szabottan, precízen és biztonságosan alkalmazható a forradalmi technológiával rendelkező lézereszköz, amely egyedülálló a bőrmegújítás területén. Az énekes tart mindenféle beavatkozástól, ám ez a kezelés elnyerte a tetszését!

A népszerű énekesnek dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szakorvos ajánlotta ezt a kezelést. Nem ez az első eset, hogy Laci aláveti magát a Fraxel Dual lézernek!

– Több ismerősöm is dicsérte már, hogy milyen látványos eredményre képes. Közel egy éven keresztül tapasztalható, mennyivel simább, feszesebb az arcbőr. Engem nagyon meglepett a változás – kezdte lapunknak a népszerű énekes.

Lacinak meglehetősen alacsony a fájdalomküszöbe, de most még ez sem jelentett számára problémát.

– Fájdalmat nem éreztem a beavatkozás alatt, egy picit kellemetlen volt, de az érzéstelenítő krém alkalmazása miatt ez is elenyésző. Egyelőre most még abban a fázisban vagyok, amikor a kezelés után hámlik az arcom, de tavaly, amikor először próbáltam, az ismerőseim pár hét múlva rácsodálkoztak, milyen jól nézek ki. Gyorsan látható az eredmény – árulta el a sztár.

 

Tudta-e?

A lézer tökéletesen alkalmazható ránctalanításra, hegek eltüntetésére, lyukacsos arcbőr elsimítására, májfoltok eltüntetésére, napkárosodás kezelésére.

 

Egyre szebb lesz a bőr

A For Beauty Esthetic Center plasztikai sebész főorvosa elmondta, hogy a hagyományos lézerekkel szemben a Fraxel Dual a világon elsőként alkalmaz dupla sávszélességet, amellyel egyszerre képes kezelni a bőr felszíni és mélyebb rétegeit.

– Az eredmény azonnali és progressszív. A kezelés után a bőrfelület sokkal simább és puhább tapintásúvá válik. A következő 3-6 hónap további javulásokat hoz, mivel a bőr mélyebb rétegei új kollagénrostokat termelnek. Az eredmény tartóssága a páciens életmódjától, eredeti bőrállagától és bőrápolási szokásaitól függ – mondta dr. Krasznai Zsolt, hozzátéve, hogy a beavatkozás utáni héten nem ajánlott sminkelni, és a fokozott izzadással járó sportokat is érdemes mellőzni. Kiemelten fontos, hogy a kezelés után magas (50+) faktorszámú fényvédő krémet kell használni, valamint a szervezetet és a kezelt terüle¬tet hidratálni szükséges

 

Amit tudni érdemes

Mi történik? A Harvard Egyetem lézertechnikusai által szabadalmaztatott technológia segítségével az irányított lézersugár a károsodott bőr mélyebb rétegeiben eltávolítja az elöregedett, napkárosodott sejteket és pigmentfoltokat.

Kinek ajánlott? Aki simább, frissebb, fiatalosabb arcot szeretne, kortól függetlenül.

Mire jó a kezelés? A lézersugár csak a célzott szövetegységet éri el, elindítja a test öngyógyító mechanizmusát, a régi, károsodott sejtek helyett frissen sugárzó, egészséges bőrt varázsol.

Mennyi időt vesz igénybe? A kezelendő területtől függően nagyon gyorsan, akár 8-20 perc alatt is elvégezhető. A teljes arc kezelése általában 6-10 percig tart.

Kockázat Nem képez hegeket, mélyebb sérüléseket.

Gyógyulási idő A kezelés után előfordulhat pirosság, ami a következő napra elmú¬lik. Egy hét alatt a bőr természetes bronzszínűvé válik, majd lehámlik.

Ár A kezelt terület nagyságától függően 100 000–250 000 Ft (For Beauty Esthetic Center).

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497