Magazinmegjelenések

Kandász Andrea üdébb tekintetre vágyott!

Andinak nagyon fontos, hogy mindig megnyerő külsővel mutatkozzon a képernyőn, de a természetes szépségéről sem akar lemondani.

A műsorvezető világéletében a természetesség híve volt, mindig nagyon odafigyelt az arcbőrére.

– Szépészet-kezelés-szűz vagyok, de emlékszem, hogy már kislány koromban is használtam hidratáló krémeket. Sajnos, nem iszom elég vizet, ezért száraz és vízhiányos a bőröm – kezdte lapunknak a népszerű műsorvezető. – Világéletemben nagyon mosolygós voltam, az ártatlannak tűnő mosolyráncaim mostanra erősebbek lettek, ezért megfordult a fejemben, hogy a napi ápolás mellett szükségem lenne egy olyan arckezelésre is, ami mélyebben ápolja a bőrömet. Ráadásul imádom a meleget, és rengeteget forgatunk külföldön is, ahol az erős napfényben sokszor nem elég a legmagasabb faktorszámú fényvédő krém sem – mondta Andi, aki egy gyors és hatékony megoldást választott a bőre felfrissítésére.

„Nem akarok húsz évvel fiatalabbnak tűnni”

 A műsorvezető irtózik a drasztikus beavatkozásoktól, sosem engedné, hogy sebészkés érjen az arcához.

– A férjem nem engedi, hogy bármilyen drasztikus beavatkozást végezzenek rajtam, és én is hadilábon állok a szikével. Friss, egészséges, mélyen táplált bőrt és fiatalosabb tekintetet szerettem volna, de úgy, hogy a személyiségem is megmaradjon. Nem akarok húsz évvel fiatalabbnak tűnni. Lehet, hogy a közeljövőben több hasonló beavatkozást is kipróbálok, de szeretnék megállni ezeknél a konzervatív kezeléseknél, mert nem akarom elveszíteni az egyéniségemet.

A kezelés egy speciális érzéstelenítő krémmel kezdődik, aminek 20-30 percig kell a páciens arcán maradnia. Miután a bőr elzsibbadt, letöröljük a krémet, és elkezdődik maga a lézeres kezelés. A készülék két lézert tartalmaz: az egyik felületes, a másik mélyebb rétegbe hatolva fejti ki hatását. Frissebbé teszi a bőrt, miközben stimulálja is, amire még a legjobb krémek sem képesek – mondta a For Beauty plasztikai sebésze, dr. Krasznai Zsolt.

Amit tudni érdemes

MI TÖRTÉNIK?

Egy felületesebb és egy mélyebbre hatoló lézer kezeli a bőrfelületet, amikor az orvos a kívánt területhez érinti a kezelőfejet.

KINEK AJÁNLOTT?

Kamaszkortól minden korosztálynál alkalmazható, akár kúraszerűen is.

MIRE JÓ A KEZELÉS?

Amellett, hogy eltünteti a pigmentfoltokat és a pattanások utáni hegesedéseket, regenerálja és stimulálja a bőrt, ezáltal az arcbőr frissebb lesz.

A KEZELÉS IDŐTARTAMA:

Általában 6-8 perc.

KOCKÁZAT:

Nincs.

GYÓGYULÁSI IDŐ:

5-6 nap. Eleinte enyhe bőrpír látható, majd a 3-5. napon pontszerű hámlás lép fel. Az 5-6. napra kialakul a végeredmény: a gyönyörű, friss bőr.

ÁRA:

Érdeklődjön a For Beauty Klinikán!

 

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497