Magazinmegjelenések

Melrose Place és Beverly Hills 90210 - akkor és most

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elárulta, melyik szépségnek mi a titka.

Az egykor sikeres sorozat színésznői fölött bizony eljárt az idő. Az öregedéssel sokszor nehéz szembenézni, így a 40-es éveikben járó szépségek igénybe vettek egy-két plasztikai szolgáltatást vagy szépészeti kezelést.

A szőkeség arca meglehetősen kerek lett

Heather Locklear (aki a hírek szerint fontolóra vette, hogy visszatérjen a Melrose Place új szé­riájába) sem akarja elfogadni, hogy közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez. Botox, arcfelvar­rás, szemöldökkorrekció, és még ki tudja, hogy milyen beavatkozások szerepelnek a listáján. Viszont le is tagadhat jó pár évet valós életkorából.

Nem ártana egy kis frissítés

Daphne Zuniga sokáig nagyon fiatalos volt, de egyre inkább látszik, hogy 46 éves. Amint elkez­dett ráncosodni, habozás nélkül megbarátkozott a botoxkezelésekkel. Nevetőráncai azonban újból és újból igénylik a feltöltéseket. Így most az endoszkópos arcfeltöltés mellett döntött, aminek keretében a szemöldökét, az alsó szemhéját is korrigálják majd cirka 25.000 dollárért.

Fontos neki, hogy olyan legyen, mint régen

A törékeny, szőke Jennie Garth, a Beverty Hills 90210 c. sorozatból várt ismerné, majd később vendégszerepelt a Melrose Place-ben. A 3 gyerekes anyuka először az orrát plasztikáztatta, majd a szülések után a melleit is megcsináltatta. Az arcfeltöltés és a zsírleszívás sem ismeret­len számára, bár ő is többször szerepelt a legrosszabbul sikerült plasztikai műtétek listáján.

Hófehér és ránctalan bőr

Marcia Crossnak feltűnően sima az arca. A 47 éves kétgyermekes anyuka állítása szerint ránctalan bőrének titka, hogy nem napozik. Mostanság a Született feleségekben Bree-t alakító Cross nemcsak a rendet, hanem a fiatalságot is nagyra értékeli. Bár érzelmek nélkül könnyű ránctalannak maradni. Azért egy kis botox becsúszott útközben.

Fölösleges félelem egy életen át

A babaarcú Kristin Davis egyetlen fóbiája, hogy retteg a ráncoktól. Az gonosz Brooke-ot alakító színésznő még 44 évesen is gyönyörű, ezt a genetikai adottságai mellett annak is köszönheti, hogy betegesen figyel bérére. “Az akupunktúra az egyetlen, amit eddig alkalmaztam, hogy meg­előzzem a ráncosodást, és természetesen a legjobb minőségű arckrémekről sem mondanék le."

Aki természetesen öregszik

Úgy tűnik. hogy Courtney Thorne-Smith (41) nem foglalkozik túl sokat a ráncaival. Bár a plaszti­kai sebészek szerint szarkalábait és szem alatti ráncait nem ártana feltölteni, mert később csak rosszabb lesz, ha most elhanyagolja. Mindez körülbelül 4000 dollárral, de tartós eredménnyel járna és megúszhatná a rendszeres kozmetikai kezeléseket is.

A kis bűbájos

Alyssa Milano gyerekszínészként kezdte és számos sorozatban, majd később mozifilmben is feltűnt. A Melrose Place-ben csak az 5. évadtól szerepelt. Az akkor még üde és ránctalan bőrű 15 éves kislány mára a rosszul sikerült plasztikai műtéteiről és a túlzásba vitt botoxkezeléseiről is híres. Nem csoda, hogy bőre korán ráncosodni kezdett, mivel 8 éves korától folyamatosan sminkelik.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497