Magazinmegjelenések

Minden, amit tudni szeretnél a lézerről

Kinek ajánlott? Fájni fog? Kezelés után mehetek dolgozni? Látható a változás? Dr. Krasznai Zsolt sebészt az Amerikában már jól ismert lézeres eljárásról kérdeztük.

1. Kinek ajánlott?

Kortól függetlenül mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni olyan gyakori problémáktól, mint a szemkörnyéki ráncok, a nemkívánatos barna foltok, az elszíneződések, az aknés bőr, a műtéti hegek, a baleseti hegek, vagy akik egyszerűen csak szeretnék megfiatalítani bőrüket és halványítani kezdődő ráncaikat. Kiváló fiatalító kezelés arcon, de használhatjuk nyakon, dekoltázson, karon, lábon és a háton is. Jelenleg a Fraxel Dual a legkorszerűbb lézeres kezelés, ami egy nonablatív, azaz nem vérző beavatkozás. 30 és 50 év között ez a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb kockázatmentes technológia.

2. Hogyan működik az eljárás?

A Fraxel kezelés a Harvard Egyetem lézertechnikusainak szabadalmaztatott technológiája. Az irányított lézersugár a károsodott bőr mélyrétegeiben eltávolítja az elöregedett, napkárosodott sejteket és pigmentfoltokat. A lézersugár csak a célzott szövetegységet éri, ezért a legkényesebb területeken is bátran használható. Elindítja a test öngyógyító mechanizmusát, a régi, károsodott sejtek helyére egészséges bőrt varázsol. A bőr felső és mélyebb rétegeit megcélozva serkenti a kollagéntermelést, így eltünteti a bőrhibákat és fiatalabb arcot eredményez.

3. Mi várható a kezelés alatt és után?

Jó hír, hogy érzéstelenítő krémet használunk, így gyakorlatilag fájdalommentes a kezelés. Közvetlenül a beavatkozás után előfordulhat pirosság, de ez a következő napra elmúlik. Az ez utáni egy hét során a bőr természetes bronzszínűvé fog válni, majd éppen úgy, ahogy a napozás után szokott, lehámik. Ez pont olyan, mint egy természetes hámlás, de ezúttal friss, simább érzetű bőr lesz alatta.

4. Mikor látható az eredmény és meddig tart?

Az eredmények azonnaliak és hosszú távúak. A kezelt bőrfelület simább, frissebb és tónusosabb lesz, s a következő 3-6 hónap további javulást hoz, mivel a bőr mélyebb rétegei új kollagénrostokat termelnek. Az eredmény tartóssága természetesen nagyban függ a páciens életmódjától is.

5. Sminkelhetek utána? Járhatok edzeni?

A beavatkozás utáni héten semmiképpen sem ajánlott sminkelni. Ebben a periódusban az Akademikliniken termékei kiválóak lehetnek, mert felgyorsítják a gyógyulást. Ha letelt az egy hét, ásványi alapú termékeket használj. A fokozott izzadással járó sportokat mellőzd, mert az arcodba folyó izzadságcseppek irritálhatják a bőrödet.

Az eljárás ára a kezelt terület nagyságától függően 100.000-250.000 Ft között van. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy további kérdésed van, keresd a For Beauty Klinikát (+36-30-365-1375, krasznai.hu)!
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497