Magazinmegjelenések

Péter Szabó Szilvia: „Nem akartam több fájdalmat!”

Az énekesnőt zavarták a lábán kialakult szépséghibák, és komoly fájdalmai is voltak. Úgy döntött, orvosi segítséget kér.

A visszérbetegség nemcsak esztétikai probléma, de súlyos szövődményei is lehetnek. A Nox énekesnője ezért is fordult szakemberhez, hogy nemcsak a szépsége, de az egészsége érdekében is or­vosolják az évek óta fennálló problémát.

– Édesanyám családjában volt több visszérproblémás ro­kon is, sajnos ez nálam gene­tika. Ráadásul mindkét lába­mon jelentkezett, ezért keres­tem fel dr. Krasznai Attila érse­bészt, aki tíz éve Hollandiában praktizál, de szerencsémre a testvére, dr. Krasznai Zsolt kli­nikáján is rendel. A doktor úr a vizsgálat után elmondta, hogy ugyan várhatok még, de ké­sőbb még jobban fájhat, és látványosabb lesz.

Dr. Krasznai Attila elmondta: a legkorszerűbb endovénás, katéteres kezelést alkalmazták eddig Szilvi lábain, de még hátra van egy beavatkozás.

– A többlépcsős kezelés egy ultrahangos vizsgálattal kezdődik. A látható, zavaró visszereket mikrometszése­ken keresztül eltávolítom, a hajszálereket rádiófrekvenciás rezonanciával működő mik­rotűvel kezelem. A hőhatás kevésbé roncsolja a hajszálerek körüli bőrt, ezáltal az utó­hatás sokkal jobb, mint a léze­res kezelésnél. A páciens egy nappal a beavatkozás után folytathatja a napi rutint – árul­ta el dr. Krasznai Attila.

 

Tudta-e?

Felmérések szerint a visszér nőknél és a férfiaknál egyforma arányban jelentkezhet.

 

Amit tudni érdemes

Mi történik? Endovénás katéteres kezelés, mikrometszésen keresztül, majd visszér oldalági kezelés, mikrometszésen át, végül hajszálérkezelés rádiófrekvenciás mikrotűvel.

Kinek ajánlott? Mindenkinek minden fázisában tudnak megoldást nyújtani, korábbi műtét vagy mélyvénás trombózis után is.

Mennyi időt vesz igénybe? 30–90 perc.

Kockázat Elenyésző százalékban fordulhat elő probléma.

Gyógyulási idő Kompressziós harisnya viselése ajánlott maximálisan egy hétig (napközben).

Ár 100 000–800 000 Ft (For Beauty Esthetic Center).

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497