Magazinmegjelenések

Róka Adrienne fenékvolumen-töltésen járt!

A csinos, nőies vonalakhoz hozzátartozik a feszes popsi is. A korrekció, a forma kialakítása ma már nem csak műtéti úton érhető el!

A népszerű üzletasszony és infuenszer évek óta rendszeresen edz, és kimondottan olyan mozgásformákat választott, amelyek formás feneket ígérnek. Nagyon szép eredményeket lehet elérni edzéssel, de ha ezt ki lehet egészíteni valamivel, azt szívesen kipróbálja.

– Az implantátum szóba sem jöhetett, nem akartam műtétet – kezdte Adri. – Hallottam a volumennövelő Sculptra® kezelésről, ezért felkerestem dr. Krasznai Zsoltot, aki egy háromalkalmas kezelést javasolt.

A kerekded formák azonban csak az egyik ok, amiért a páciensek a Sculptra® kezelést választják.

– A Sculptra® technológiával végzett fenékvolumen-töltés segítséget nyújthat, ha jelentős súlycsökkenést követően a bőr veszít a tónusából, vagy ha valaki alkati adottságokból fakadóan kialakult narancsbőrrel küzd. Kerekebb formák alakíthatók ki, javulnak a kontúrok, korrigálhatók a bőrbarázdák, ráncok, redők, a bőr öregedésével járó elváltozások, „megemelhető” a popsi, feszesebbé válik a bőr – magyarázta dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész főorvos.

 

Tudta-e?

A popsi a beavatkozások után fél évig marad olyan kerek, amilyet páciens elképzelt.

 

Amit tudni érdemes

Mi történik? A területet érzéstelenítik, a töltőanyagot speciális tűvel beviszik a bőr

alá, fájdalommentesen.

Mire jó a kezelés? A Sculptra® biológiailag kompatibilis, lebomló, szintetikus poly-L-tejsavat tartalmazó töltőanyag a bőr és a lágy szövetek feszesítéséhez. Serkenti a szervezet kollagéntermelését, bőrmegújító és térfogat-helyreállító hatású.

Mennyi időt vesz igénybe? 35 perc, 1,5-2 hónapos időbeli eltéréssel többnyire 2-3 töltés.

Kockázat Nincs.

Gyógyulási idő A 6. hétre már jól érzékelhető a változás, a végleges forma a 6. hónap körül várható.

Ár Az első beavatkozás ára 450 000 Ft, a további kezelések ára 400 000 Ft (For Beauty Esthetic Center).

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497