Magazinmegjelenések

Sokkoló látvány! Hollywoodban tilos megöregedni!

Szinte kivétel nélkül az összes világsztár megcsináltat magán ezt-azt, hisz a reflektorfény mindent kegyetlenül megmutat. Ezt a régi szabályt egyes sztárok jól, mások viszont rosszul értelmezik.

Nap mint nap szupersztárokat csodálunk a tévében, a mozivásznon. Van köztük olyan, aki mintha egy percet sem öregedett volna, ám akadnak olyanok is, akik jobban tették volna, ha idejében plasztikai sebészhez fordulnak, méghozzá egy ügyesebb kezűhöz. – Hogy a világsztárok plasztikázása jól sikerült-e, vagy sem, azt döntse el mindenki maga – javasolja dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész. – De leegyszerűsítve: ők „termékek”, velük adják el a filmeket, a dalokat, amik több millió dollárt hozhatnak. Öregen, ráncosan, kopaszon nem mindig és nem mindegyikőjük eladható, ezért közülük sokan plasztikáztatnak, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben.

René Zellwegernél gyökeres változást okozott az alsó-felső szemhéj plasztikája. Korábban mélyen ülő, kis gombszemei voltak, és bár most fiatalosabb a tekintete, más típusú lett az arca. A kivitelezés jó, ám a karakterének nem tett jót a hirtelen váltás! A férfiaknál fokozottabb a veszély, mert a beavatkozás gyakran visszafelé sülhet el: nőiessé alakíthatja az arcot.

John Travolta az arcplasztika mellé hajbeültetést is vállalt, mindkettő előnyére vált. Hiszen ki ne álmodozna dúsabb hajkoronáról? Az utóbbi műtét könnyen elvégezhető, és csak egy-két hét regenerációs időt igényel!

Bradley Cooper női hormonokat szedett, hogy ne hulljon a haja, viszont ettől a doktor óva intené a férfiakat, ugyanis mellnövekedést indíthat be!

Michael Douglas első arcplasztikája remekül sikerült tíz éve, de a mostanira már nem lehet büszke. Fontos tudni, hogy aki későbbre hagyja az arcfiatalító műtétjét, annak mindig nehezebb természetest hatást elérnie! Douglasnél az első műtét 50-60 éves kora között történt, és talán ezért is volt sikeresebb.

Uma Thurman szinte felismerhetetlen a legfrissebb fotóin! A szakember első ránézésre felsőszemhéj-plasztikát, arcplasztikát, valamennyi töltést és botoxkezelést fedez fel rajta.

Clint Eastwood arcplasztikája, ami már csupán idős korára készült el, nem volt biztató látvány. Az eredmény ilyenkor néha már egyenesen nevetséges.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497