Magazinmegjelenések

Som-Balogh Edina - ZAVARTÁK a szarkalábak!

Amióta édesanya lett, sokkal kevesebb ideje jut magára, a túlhajszoltság, a fáradtság pedig nyomot hagyott az arcán. Éppen ezért elengedhetetlennek tartja, hogy bizonyos időközönként átessen valamilyen szépészeti kezelésen.

A kétgyermekes édesanya még csak harminchárom éves, mégis igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy sokáig megőrizhesse arca üdeségét, fiatalságát.

– Sajnos, a húszas éveimben elhanyagoltam a bőrápolást, pedig némi odafigyeléssel késleltetni lehet az idő múlását. Mert ha tetszik, ha nem, harminc felett elérünk egy kritikus ponthoz, amikor már nem elég, ha reggelenként feldobunk egy krémet. Ma már tudom, hogy ha a bőr táplált, hidratált, a szarkalábak kevésbé tudnak elmélyülni – mondta Edina.

A híresség havonta egyszer-kétszer szakemberre bízza magát, aki pontosan meg tudja állapítani, hogy éppen milyen kezelésre van szüksége a bőrének.

– Évszaktól függően más-más hatóanyagokat kell bevinnünk a bőrünkbe – kezdte Egry-Vörös Eszter kozmetológus. – Télen a drasztikus hideg miatt intenzívebb ápolást igényel, míg a tavasz beköszöntével a káros sugarak ellen kell megvédenünk. Éppen ezért minden kezelést egy bőranalizációval kezdünk,  amely elárulja, milyen anyagokkal kell dolgoznunk, hogy a bőr ismét egészséges és friss legyen. Edina bőre kissé vízhiányos, és mivel két gyermeket nevel, érthetően fáradt, ezért a Corrective kezeléssel hozzuk rendbe, amely ránctalanító, ráncfeltöltő és tápláló hatással bír. A kezelésnek köszönhetően az arc és a dekoltázs sokkal tovább marad feszes.

Amit tudni érdemes

Mi történik?

A bőranalizációt követően a kezelés tisztítással, radírozással, tonizálással kezdődik, majd egy 30 perces masszázs után felkerül egy tápláló maszk. Ezt követően ultrahang segítségével bejuttatják a bőrfelszín alá a kezelés során használt szérumokat, amik végül gyönyörűen megemelik az arcot.

Kinek ajánlott?

Kortól függetlenül bárkinek.

Kockázat

Az antiallergén anyagoknak köszönhetően nincs.

Ár

Alkalmanként 20 000-25 000 Ft (For Beauty Klinika).

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497