Magazinmegjelenések

Szabó Zsófi - Az életforma felelős a ráncokért

Életformájából adódóan a fiatal műsorvezetőnek apró szépséghibák jelentek meg az arcán, amelyeket még időben észrevett. Egy speciális eljárásnak vetette alá magát!

Az idő múlásával elkezdenek megjelenni a kisebb-nagyobb ráncok, és bizony a fáradtság jelei is megmutatkoznak az arcon. Ez a folyamat felgyorsulhat attól függően, hogy milyen életformátkövetünk. A csinos, fiatal anyuka azért fordult dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez, hogy segítsen neki felfrissíteni a szeme alatti bőrt.

– Színésznőként, műsorvezetőként folyamatosan sminkben vagyok, és a kisfiam is számít rám. Az elmúlt időszakban rengeteget éjszakáztam a munkám és a gyerkőc miatt is. Ennek pedig maradtak apróbb nyomai. Egy idő után változást észleltem az arcomon. A szemem alatt megjelent egy halványabb karika, és már a bőrömet sem éreztem olyan frissnek. Erre szerettem volna megoldást találni. Ekkor fedeztem fel egy szuperhatékony kezelést, amivel nagyon meg voltam elégedve. A szakember elárulta, hogy egy olyan beavatkozásról van szó, ami fájdalommentes, és nem igényel szikés műveletet – mondta Zsófi, akinek rögtön megtetszett ez a szépészeti eljárás, ráadásul az orvos szerint nagy látványos lett az eredmény.

– Lényegi változást érhetünk el a rádiófrekvenciás hullámokkal, amelyeknek sokoldalúan hasznosítható a feszesítő, kisimító hatásuk. Érdemes viszonylag rövid időn belül háromszor megismételni a kezelést, hogy látványos változást érjünk el – mondta dr. Krasznai Zsolt. – Az egyedülálló kezelés mindössze fél óra alatt kisimítja a finom ráncokat, stimulálja a kollagéntermelést, és bársonyossá teszi a bőrt.

 

Mely testrészek feszesíthetők a MAGIC TIGHT kezeléssel?

  • Kisimítja a finom ráncokat.
  • Csökkenti a cellulitiszt.
  • Feszesebbé varázsolja a bőrt.
  • A teljes testen alkalmazható.

 

Sztárok, akik már kipróbálták

ZIMÁNY LINDA

„A szemkörnyéki ráncaimat szerettem volna kezelni, nagyon kellemes, masszázzsal is felérő érzés volt, mindenféle fájdalom nélkül.”

TOLVAI RENÁTA

„Már most imádom az új Magic Tight testkezelést, pedig még csak egy területet kezeltünk. Kellemes, masszírozó érzés, semmi fájdalommal.”

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497