Magazinmegjelenések

Szemhéjplasztika

A SZEMHÉJPLASZTIKA A MÁSODIK LEGNÉPSZERŰBB BEAVATKOZÁS A VILÁGON. AZ ÖREGEDÉS JELEI A SZEMEK KÖRÜL BUKKANNAK FEL LEGKORÁBBAN, ÁM LÉTEZIK FÁJDALOMMENTES SEGÍTSÉG.

MI A SZEMHÉJPLASZTIKA, ÉS KINEK AJÁNLOTT? A szemhéj bőre körüli zsír­szövet eltávolításával korri­gálható a petyhüdt vagy duci szemhéj miatt kialakult sírós, bánatos tekintet és a „táska". Ideális megoldás mindazoknak, akiknek meg­ereszkedett, ráncossá vált a szemhéjuk körül a bőrük. A beavatkozás 35 éves kor felett jellemző, ám indokolt esetben ennél fiatalabb kor­ban is elvégezhető.

MIKOR IDEÁLIS? Télen, de évszaktól függetlenül bármi­kor elvégezhető.

MIRE JÓ? A szemkörnyék, a tekintet, valamint az egész arc visszanyeri fiatalos sugár­zását. A szem körüli ráncos bőrfölösleg kimetszésével az arc üdévé varázsolható.

MI TÖRTÉNIK? Az egy-más­fél órás műtét helyi érzéste­lenítésben zajlik, vagyis fájdalommentes, csupán az injek­ciózás jelenthet néhány per­ces kellemetlenséget. Az eljá­rás során az áthajlási redők­ben, közvetlenül a pillaváz tö­vében ejtenek metszéseket, amelyek minden esetben lát­ható heg nélkül gyógyulnak be. A bőrben vezetett, látha­tatlan varratot vékony plasz­tikai tapasszal fedik le.

MŰTÉT UTÁNI TEENDŐK: Pár napig védeni kell a sze­met az erős napfénytől; a ta­vaszi és nyári műtét után napszemüveg viselését java­solják. Az első héten kerülni kell a szaunázást, a sporto­lást és a szoláriumozást.

KOCKÁZAT: A pajzsmirigy-működési zavarban, vérzé­kenységben, magas vérnyo­másban, illetve cukorbeteg­ségben szenvedők műtétje különleges előkészítést igé­nyel, ezért minden tájékoz­tassa az orvosát, ha ezek­nek valamelyike Önnél is fennáll!

GYÓGYULÁSI IDŐ: Általában a varratszedés ideje, azaz egy hét. Halvány véraláfutás jelentkezhet, de a második hét végére telje­sen felszívódik.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497