Magazinmegjelenések

Szűcs Judith felvarratta az arcát!

A hatvanéves énekesnő mindig vigyázott a külsejére. Nem titkolja, hogy az arcán művi beavatkozás történt, sőt mindenkinek ajánlja: bátran vágjon bele a fiatalító műtétbe!

Első színpadra lépése óta kifogástalan megjelenéssel láthatta a közönség Szűcs Judithot, és bár azóta negyven év telt el, ma is irigylésre méltóan dekoratív. Gyakorlatilag ugyanazt az üde arcot látjuk viszont, mint húsz-harminc éve, diszkó királynőként. Ez azonban ma már nemcsak a gondos bőrápolásnak köszönhető, hanem egy plasztikai műtétnek is.

,,Heg nélkül, láthatatlanul történt a beavatkozás”

- Néhány óra alatt túl voltam az egészen! – lelkendezett az énekesnő. – Nem félek az altatástól, úgy vagyok ezzel, hogy essünk túl rajta, ráadásul vakon megbízom a doktor úrban. Gyakorlatilag heg nélkül, láthatatlanul történt a beavatkozás; jó bőröm van, gyorsan gyógyul. Rendszeresen tornázom, de például megerőltető hasizomgyakorlatot egy darabig nem végeztem a műtét után, ám mára minden visszatért a régi kerékvágásba. Sokat járok fellépni, van munkám a televízióban is, és akik a műtétem óta szembejönnek velem, azt mondják: „De kipihent vagy!” Úgy gondolom most jött el az ideje ennek a típusú beavatkozásnak – nem szégyellem, sőt szívesen beszélek róla. Rengeteg híresség végezteti el magán, fiatalok is. Van, aki csak feltölteti a ráncait, de az hamar elmúlik, itt viszont tartós az eredmény.

„San Franciscóban tanultam ezt a technikát”

Dr. Krasznai Zsolt nem először operálta a művésznőt: Judith korábban a melleit korrigáltatta a sármos sebésszel.

- Ez egy arcfiatalító műtét, hetente csináljuk – kezdte a plasztikai sebész. – Van, akinél csak egy teljes arczsírtöltés adja meg a kívánt fiatalos hatást, de akad, akinek még van kellő zsírja az adott területem, így elegendő a felesleges arcbőr kimetszése – a kettő együtt adja a legjobb eredményt. Én egy olyan San Franciscó-i orvostól tanultam ezt öt-hat évvel ezelőtt, aki a világon három legjobb között van. Az arcéltöltés nemcsak arra való, hogy volument pótolja, hanem azon ráncokat is el tudja tüntetni, amelyeket egy arcplasztikánál csak túlfeszítéssel tudnánk megszüntetni. Nagyobb felületeknél (mell, fenék) nem javaslom, de az arcnál – mivel több apró ampullával és megfelelő technikával történik a zsírfeltöltés – kiváló eredmény érhető el. Az említett zsírfeltöltési technika orvosként változik, én egy teljesen biztonságos, jó helyre letett zsírszövetmennyiséget tudok biztosítani. A végeredmény nem egy duzzadt arcot ad, hanem enyhe telítettséget, frissességet.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497