Magazinmegjelenések

Tolvai Reni – Bőrfeszesítés hegek nélkül

Az énekesnő az életmódváltása következtében sokat fogyott, egy helyen azonban nagyon zavarta a megereszkedett bőr. Elsőként próbálta ki a forradalmi eljárást a kedvenc klinikáján!

A For Beauty Esthetic Centerben Reni mindig úgy érzi magát, mintha egy wellnesshétvégén járna! Dr. Krasznai Zsoltban maximálisan bízik, így már jó előre megbeszélték, hogy jelentkezik a kezelésre.

– Rég tervezzük, hogy ha majd megjön ez a csodagép, én leszek az első, aki kipróbálja. Az elmúlt másfél évben 23 kilótól szabadultam meg, a tricepszem környékén viszont megereszkedett a bőr. Amikor a színpadon fogom a mikrofont, elkerülhetetlen, hogy látszódjon, és ez zavart. Az is meggyőzött, hogy fájdalommentes beavatkozásról van szó – mesélte lelkesen az énekesnő, aki szerint egy női kar akkor szép, ha arányos a testével.

A minimálisan invazív beavatkozást a kisebb kellemetlen érzések elkerülése miatt javasolt altatásban végezni.

– Fájdalmat nem tapasztaltam, inkább izomlázhoz hasonlítható érzés volt. Este húzódott kicsit a karom, megjelent egy kis véraláfutás is a hónaljnál, de az is hamar elmúlt. Fájdalomcsillapítóra egyáltalán nem volt szükség. Ez nem egy olyan műtét, amivel feküdni kell. Már a második napon tudtam vezetni, kutyát sétáltatni, bevásárolni – mondta boldogan Reni, aki három hónappal a beavatkozás után már elkezdte edzeni a felsőtestét is.

 

A kezelést követően az EREDMÉNY azonnal látványos.

 

– Reni októberben járt nálunk, a karjait, kevés zsírszívást követően, New Lift eljárással kezeltük, ami a legmodernebb bőrfeszesítő módszer – magyarázta dr. Krasznai Zsolt. – Önálló kezelésként is működik, vagy, mint ebben az esetben, helyi zsírleszívással kombinálva. Szondát vezetünk be a kis bemetszésbe, majd ott a rádiófrekvencia és a héliumgáz héliumplazmát hoz létre, ami az irharétegben és a bőrszerkezetben fejti ki a hatását, így teszi feszessé a bőrt a kezelt területen. A kezelést követően az eredmény azonnal látványos, de a végső eredmény fokozatosan alakul ki a bőr rétegeiben folyamatosan lezajló kollagénújjáépítés folyamatával – ismertette a részleteket a plasztikai sebész.

Az eljárás 30-90 percnyi időt vesz igénybe, és más területen, például a nyakon, a karon, a hason és a combon is alkalmazható. Egy éjszaka klinikai tartózkodás után kompressziós ruhadarab hordása javasolt legalább egy héten keresztül. 1-2 nap pihenés után a páciens visszatérhet a szokásos életviteléhez.

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497