Magazinmegjelenések

Új arcfeszesítő technika Magyarországon!

A For Beauty Esthetic Center plasztikai sebész főorvosa Amerikában, San Franciscóban, az egyik neves specialistától tanulta meg az új módszert.

A For Beauty Esthetic Center plasztikai sebésze, dr. Krasznai Zsolt Amerikába utazott, hogy dr. Timothy Marten specialistától megtanulja a High SMAS technikát. Az eljárás lényege, hogy nemcsak a bőrt feszítjük meg, hanem a bőr alatti hártyát is. A régi technika csak az állvonal kontúrját javította, az új azonban az arc középső és felső részét is megfeszíti.

 

"A műtétet 40-55 éves korban érdemes elvégezni"

 

Képzeljünk el egy kétrétegű ruhát, aminél a fűzővel ráfeszítjük a testre az alsó réteget: ez az SMAS technika. Elérve a formás, fiatalos képet, a felső réteg ruhát (azaz a bőrt)  csak hozzá igazítjuk, amitől a ruha kellemesen lazának tűnik, vagyis a hölgy karcsúnak, fiatalnak, a kültakaró viszont frissebbnek és természetesnek látszik –  magyarázta dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész főorvos.

 

 

A neves szakember azt javasolja, hogy az arcplasztika előtt a jobb eredmény miatt kiegészítő kezeléseket végeztessünk el. Kozmetikussal ajánlatos javítani a bőr minőségét lézeres kezelésekkel, valamint a bőr mikrocirkulációját ultrahangos kezelésekkel.

Krasznai doktor szerint a beavatkozás végeredményének fenntartására szerencsés a kisebb esztétikai kezelés is, amely lehet botoxkezelés vagy hyaluronsavas töltés. Az arclifting tar-tóssága – egyéntől függően –  általában 15 év.

– A műtétet 40–55 éves korban érdemes elvégezni, akkor sokkal jobb eredmény érhető el. Ha valaki 60 év felett még gondolkodna egy újbóli műtéten, sokkal jobb alapokról indul, mint ha 60 év felett szeretné az első beavatkozást. Olyan, hogy „minilifting”, nem létezik! Az arcot egy egységnek kell tekinteni a homloktól egészen a nyak alsó vonaláig, így bármely részét külön kiragadva sosem kapunk komplex végeredményt – árulta el a plasztikai sebész.

Arclifting során az arc- és a nyakrész megemelése történik, amely minél rejtettebb metszéssel jár.

– Az arclifting tartalmazza az alsó és felső szemhéjplasztikát, saját zsírral történő töltést. A műtét után a heg kezelésére speciális krémet ajánlunk a pácienseknek. A végleges eredmény elérése körülbelül 3 hónap – fejezte be dr. Krasznai Zsolt.

 

Otthon regenerálódhat a páciens

A fájdalommentes beavatkozás után a páciensnek egy éjszakát kell eltöltenie a klinikán, a hét-köznapi életéhez 2-3 hét múlva térhet vissza.

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497