Magazinmegjelenések

Újdonság: implantátum köldökön keresztül!

Új szexszimbólumok vannak kialakulóban? Ha velünk tartanak, választ kaphatnak a kérdésre, sőt megismerkedhetnek a legújabb beavatkozásokkal is! A mellplasztika ötvenéves múlt­ra tekint vissza, és a hölgyek körében azóta is töretlen sike­re van. Lássuk, milyen újítások történtek ezen a területen.

- A mellplasztikában fokozatos újítások vannak - tudtuk meg dr. Krasznai Zsolttól, a For Beauty Plasztika főorvosától. -Fejlődtek az implantátumok anyagai is, de leginkább a behelyezés módszerével kapcsolatban történtek újítások. A behatolás továbbra is történhet a hónaljon, a bimbóudvaron, a bimbón át vagy alsómetszésből, ám újdonság a köldökön keresztül törté­nő behelyezés. Őszintén bevallom, elret­tentő eredményeket láttam. Az averzióm ezzel kapcsolatban igen egyszerű: a köl­döktől vezető járatok, amelyeket a bőr alatt készítenek a mellig, nyomot hagyhatnak. Arról nem is beszélve, hogy szem- és ujjvezetés nélkül alakítják ki az üreget, és ez mérhetetlenül hosszú időt vesz igénybe, hiszen egy-egy moz­dulatot akár ötször-hatszor is meg kell ismételni, hogy igazán a helyükre kerül­jenek a dolgok.

Mostantól nemcsak a ráncainkat töltet­hetjük fel, hanem a melleinket is! Itt egy újabb módszer, amely Krasznai doktor számára szintén nagy kérdőjelet jelent.

- Külföldi klinikákon helyenként már hyaluronsav alapú anyaggal nagyobbítják a mellet, és ez szintén ambivalens érzésekkel tölt el, főként azért, mert ezeknek az anyagoknak a túlnyomó többsége egy éven belül felszívódik. Ennek az eljárásnak a mellékhatásairól (heg‑ és csomóképződés) egyelőre nem állnak rendelkezésre hosszú távú vizsgálatok. Kizárólag volumenpótlásra lehet jó, kis emlők esetében, lógó mellet nem korrigálhatunk vele.

A nagy kérdés továbbra is az: hogyan lehet végérvényesen „kiiktatni" a gravi­tációt, amely nemcsak a páciens legna­gyobb ellensége, hanem az orvosé is?!

- A sebész számára is az egyik fő cél, hogy minél kisebb műtéti heg maradjon, főként a mellfelvarrás esetében. Jelenleg erre sincs jó metódus. Azt gondolom, ebben a legnagyobb változást majd a géntechnológia hozza el, akkor talán időben meg tudják akadályozni a kötőszöveti változást. Ez is­mét egy olyan újítás, ami több évtizedes kutatás után válhat valóra, de az én életem­ben már valószínűleg nem. Nemrég Los Angelesben töltöttem három hóna­pot és azt figyelem meg, hogy a hatal­mas mellek kezdenek kimenni a divatból, helyette a természetesség és az esztétikum a trendi! Mindig azt mondom: akkor vagyok boldog, ha a páciens szája az új mellei láttán mosolyra húzódik. Bármilyen újfajta eljárások törjenek is be, számomra továbbra is ez lesz a legnagyobb elismerés!

*

Szexis domborulatok - RUBINT RÉKA tökéletes alakját és csodás dekoltázsát minden partin meg­csodálják. A fitnesslady sosem titkolta, hogy a mellét dr. Krasznai Zsoltnak köszönheti, aki már számos hazai sztár keblét, arcát és orrát alakította át.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497