Magazinmegjelenések

VADONATÚJ MÓDSZER: NEW LIFT

Több oka is van annak, ha a nyak és a toka megereszkedik. Lehet drasztikus fogyás következménye, a terhesség utáni állapot is eredményezheti, de a kor sem tesz jót a bőr feszességének.

Hegek nélkül visszanyerhető a bőr feszessége

Manapság kiváló plasztikai sebészek különböző módszerekkel teljesítik a páciensek kívánságait. Már semmi akadálya nincs annak, hogy az eredeti állapotot visszaállítsák. Dr. Krasznai Zsolt klinikáján is törekszenek a tökéletességre, éppen ezért egy új szolgáltatással bővítették a náluk elérhető beavatkozások listáját.

– Ez egy speciális bőrfeszesítő eljárás, amelyet főként nyak- és karplasztika kiváltására ajánlunk. A New Lift forradalmi eljárása, hogy nemcsak ezen a két területen használható, hanem a has, a comb, a láb kezelésére is. Magyarországon elsőként klinikánk kínálja a legmodernebb bőrfeszesítési módszert, amely a legújabb generációs technológiát alkalmazza. Pácienseink újra formába hozhatják magukat ezzel a plazmaenergiát alkalmazó, minimálisan invazív bőrfeszesítési eljárással. Ez a technológia szabályozott, precíz és egyenletes módon fejt ki energiát a bőrszövet alatt, ahol kíméletes módon összehúzódást fejt ki – ismertette az újdonságot a plasztikai sebész.

Apró metszések

A New lift sokkal kíméletesebb, mint az eddigi beavatkozások, ráadásul az ismert módszereknél fájdalommentesebb is.

– A hagyományos sebészeti eljárások nagy hegekkel és hosszú sebgyógyulással járnak, ám ennél a módszernél csupán három kis sebészi metszést ejtünk – magyarázta dr. Krasznai. – Kis bemetszésen keresztül juttatjuk a szondát a bőr alá, ahol a hő, valamint a plazmafelhőből származó ionos és reaktív részecskék kombinációja változást okoz az irharétegben és az az alatti bőrszerkezetben. Az eredmény feszesebb bőr és jól kontúrozott terület a kezelés után. A plazmaenergiát még a lézerenergiánál is pontosabban lehet alkalmazni, így a New Lifttel egybekötött testformálás alacsonyabb kockázattal járó művelet, mivel a környező szövetek nem károsodnak a beavatkozás során. Azoknak ideális, akiknek a kor előrehaladtával, testsúlyvesztés vagy terhesség után enyhén vagy közepesen megereszkedett a bőrük. A páciensek azonnali eredményeket tapasztalhatnak a kezelés után, amelyek az idő múlásával javulnak is, mert a kezelés indikálja a kollagéntermelés beindulását a kezelt területen. A beavatkozást követően körülbelül 6 hónappal áll be a végleges állapot. A minimális kockázattal járó beavatkozást altatásban végezzük – árulta el a plasztikai sebész.

Gyors gyógyulás

A beavatkozásban nemcsak az a nagyszerű, hogy fájdalommentesebb, mint az eddig kezelések, de maga az eljárás is rövidebb időt vesz igénybe.
– Az eljárást követően a páciensek egy kompressziós ruhadarabot kapnak, amelyet a következő 72 órában viselniük kell a gyógyulás elősegítése érdekében. A kezelés után minimális duzzanatra, feszülésre vagy bőrpírra számíthat, de ennek legkésőbb két hét alatt alább kell hagynia. Az új módszer 30-60 percet vesz igénybe.

"A legmodernebb minimálinvazív technológián alapuló bőrfeszesítési eljárás."

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497