Magazinmegjelenések

Zimány Linda: kicserélték a mellimplantátumát!

Elérkezett az idő, hogy Linda új implantátumokat kapjon. Ahogy legelőször, most is az általa legmegbízhatóbbnak tartott orvost választotta.

A gyönyörű modell az első mellműtéte óta bízik dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szakértelmében, ezért nem volt kérdés, hogy másodjára is hozzá fordul.

– Húszéves korom óta ismerem Zsoltot, szimpatikus volt, és nagyon megbíztam a szaktudásában. Az első műtét nagy döntés volt az életemben; két évig vívódtam, amíg rászántam magam. A sporttól és a fogyástól csökkent mellemet szerettem volna újra feszesebbé tenni. Zsolt természetes hatású, D kosaras kebleket csinált nekem. Szeretem benne, hogy nem enged túlzásokba esni. Mindig is fontos volt számomra a külső, hiszen rengeteg megjelenésem van. Viszont amikor már gyerekem lesz, a figyelmem nagy részét már neki fogom szentelni.

 

Az édesanyja ápolta

Az egyórás műtét komplikációk nélkül zajlott, az első éjszaka azonban mindig a legkényelmetlenebb.

– A beavatkozás során Zsolt eltávolította a régi implantátumokat, kitisztította a tokot, majd új implantátumokat tett be.

A műtét utáni első éjszaka az említett kellemetlenségek enyhítéséről szólt.

– Másnap eltávolították a dréneket, leragasztották a sebet. Innentől kezdve leszorító sportmelltartóban kellett lennem, a varratszedésig pedig csak cicamosakodás jöhetett szóba – mesélte Linda.

A beavatkozást követően a modell otthon számíthatott az édesanyja segítségére.

– Egy hétig nálam volt anyukám, mert az első pár napban nem szabad magasra nyúlni, még a hűtőt sem tudtam egyedül kinyitni. Négy nap múlva lettem önellátó, két hét után pedig már vezetni is tudtam, és hat hét elteltével folytattam az edzést is.

 

Tudta-e?

Az implantátumok külseje és belseje is szövetbarát anyagból készül.

 

Változik a testünk

Lapunk megkérdezte Krasznai doktort, hogy milyen időközönként javasolt az implantátumok cseréje.

A szakember mindenekelőtt leszögezte, hogy az implantátumok nem örök életűek, előbb-utóbb mindegyiknek elfárad az anyaga.

– Az implantátumgyártó cégek általában tíz és tizenöt év közötti hordási időt javasolnak, de én azt mondom, hogy ha nincs panasza a páciensnek, akkor nem szükséges cserélni. Általában nem amiatt van erre tizenöt év, hanem a páciens vagy megunja a méretet, vagy a test változott annyit, hogy egy másik méretre van szükség. Ezenkívül szintén javasolt a csere, amennyiben az ultrahangvizsgálat során kiderül, hogy esetleg az implantátum valamelyik fala meggyengült – fogalmazott a plasztikai sebész, majd rátért a konkrét esetre. – Lindánál az eltelt idő miatt esedékes volt a csere. Miután fogyott is, az implantátumcsere és a méretváltoztatás egyszerre elvégezhető volt.

 

Amit tudni érdemes

Mi történik? A beavatkozás során mellimplantátumok kerülnek beültetésre. Az előző implantátumot eltávolítjuk, a körülötte kialakult tokot a következő méretnek megfelelően alakítjuk, ás a végső implantátumot behelyezzük.

Kinek ajánlott? Olyan hölgyeknek, akik változtatni szeretnének a mellük méretén és formáján.

Mennyi időt vesz igénybe? Maximum 1 órát. Ezt követően a páciensnek egy éjszakát kell bent töltenie, és másnap hazamehet.

Kockázat A szövődmények kialakulásának valószínűsége igen alacsony.

Gyógyulási idő A műtét után kb. három napig tapasztalható egy izomlázhoz hasonló érzékenység. A gyógyulási idő 6-8 hét. Az implantátumnak kell egy év, amíg beül a szövetekbe.

Ár 1 900 000 Ft (For Beauty Esthetic Center).

 

 

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497