Szolgáltatások

Szemhéjplasztika

A szem a lélek tükre – tartja a hagyomány, s szemeink valóban nagyon fontos szerepet játszanak az arckifejezésünkben. A nyílt tekintet a kapcsolatteremtés egyik legfőbb eszköze. Vannak azonban, akiknél öröklött adottságaik folytán vagy életkoruk előrehaladtával ennek korrekciója válik szükségessé.

MIKOR VAN SZÜKSÉG SZEMHÉJPLASZTIKÁRA?

Az öregedés jelei a szemek körül bukkannak fel legkorábban. A kor előrehaladtával a szemhéj bőrének megereszkedése, ráncossá válása, illetve a szem alatti táskák kialakulása miatt az arc fáradtnak és szomorúnak tűnhet, a tekintet kifejezéstelenné válhat.

A szem körüli ráncos bőrfelesleg kimetszésével az arc üdévé varázsolható, jelentős változások érhetők el:

nyíltabb, megújult tekintet,

ránctalan szemkörnyék,

fiatalosabb külső.

Sok esetben előfordul, hogy a felső szemhéj lógó bőre a látást is zavarja. Ezek a problémák egy viszonylag egyszerű, általában

helyi érzéstelenítésben elvégezhető, fájdalommentes

plasztikai sebészeti beavatkozással orvosolhatók.

A szemhéjplasztikát gyakran alkalmazzuk az arcplasztika kiegészítéseként is, mivel a felfrissített, megfiatalított archoz fiatalabb tekintet illik. A plasztikai sebészeti beavatkozás során szemkörnyék, a tekintet, s vele az egész arc visszanyeri fiatalosságát, sugárzóvá válik.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A SZEMHÉJPLASZTIKA?

A szemhéjplasztika előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük.

A felső szemhéj korrigálása esetén helyi érzéstelenítőt fecskendezünk egyenletesen a szemhéj bőre alá. A szemhéj kisimul, ami lehetővé teszi a belső szemzugból kifelé futó metszésvonalak mentén a bőr- és zsírfelesleg eltávolítását. A műtéti területet hajszálvékony fonallal zárjuk.

A beavatkozás időtartama felső szemhéj korrekciója esetén 1 óra. Kötelező klinikai tartózkodás: a műtétet követő néhány óra, megfigyelés céljából.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Videogaléria

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS SZEMHÉJPLASZTIKA UTÁN

A műtét utáni időszakban duzzanatra, szem körüli véraláfutásra számíthatunk, ami 6-8, maximum 10 nap alatt felszívódik.

Pár napig védeni kell a szemet az erős napfénytől, a gyógyulási időszakban ajánlatos napszemüveg viselése, amely védelmet nyújt az erős fény miatti hunyorgástól.

A szem kifestése csak a 8. nap után javasolt. Az első héten kerülni ajánlatos a szaunázást, a sportolást és a szoláriumozást.

A munkaképesség 6-8 nap elteltével áll helyre, varratszedésre felső szemhéj esetében 6 nap elteltével kerül sor.

IDŐPONTFOGLALÁS

SZEMHÉJPLASZTIKA:

KIFEJEZŐBB, MEGFIATALODOTT SZEMEK

– VONZÓBB TEKINTET

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497