Dr. Krasznai Zsolt

Filozófia

„A szépség önbizalmat ad.”

A szépség, az alakformálás a mindennapi életünkben egyre gyakrabban használt fogalmak. Természetesen nem újkeletűek, hiszen ősidők óta foglalkoztatja az embert saját külseje, megjelenése.

A szépség olyan, mindent átható esztétikai jelenség, amit az emberiség történelme, a civilizáció során számos módon definiáltak, de minden korban a legmagasabb rendű fogalmak közé tartozott. A szépség ábrázolhatja az erényt, a teljesebb emberséget, az örökkévalóságot, az ideálist, a tökéletest.

Az alakformálás mint fogalom újkeletű: a testépítés, a fogyókúra, valamint a múlt század közepe óta az egyre népszerűbb plasztikai sebészet tartozik a fogalom körébe.

Plasztikai sebészetünk célja: az önbizalom visszaadása.

Ezzel együtt valljuk, a plasztikai sebészek sem tudnak minden alaki hiányosságot vagy többletet korrigálni. Épp ezért fontos kiemelni, hogy végleges és maximális eredményt csak a szépségért létező többi társszakmával együtt lehet elérni.

A plasztikai sebészet már a nevében is jelzi, hogy nem konzervatív kezelési eljárásról van szó, hanem a már más terápiás kezeléssel tovább nem javítható, vagy esetleges más kezelési alternatívával nem rendelkező elváltozások javítását tűzte ki célul, műtét segítségével. Számtalan műtéti megoldás létezik a plasztikai sebészek eszköztárában, amelyek kiválasztását a páciens és az általa bizalmat nyert plasztikai sebész együttesen döntik el.

Jelenleg már hazánkban sem csak a nőket foglalkoztatja a plasztikai sebészet jelensége. Számtalan férfi fordul meg klinikánkon, ami azt is mutatja, hogy a férfiak már nem csak rejtetten foglalkoznak külsejükkel.

A For Beauty Plasztika 2014 áprilisától  új helyen, még kellemesebb környezetben fogadja klienseit. Legfontosabb célunk, hogy pácienseink, akik megtiszteltek bizalmukkal, a konzultáció során megismerhessék szakmai felkészültségünket, és az igénybe vett plasztikai sebészeti kezelést követően elégedettek lehessenek az elért eredménnyel.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497