Dr. Krasznai Zsolt

Önéletrajz

Sokszor kérdezik tőlem: miért lettem plasztikai sebész? Válaszként két igazán komoly és fontos okot tudok megemlíteni. Elsőként azt, hogy orvos családból származom, így adott volt, hogy hivatásom a gyógyítás legyen. Miként a bátyám, én is orvos, sőt a későbbiekben, édesapámat követve, sebész akartam lenni. Másodsorban pedig azért döntöttem a plasztikai sebészet mellett, mert már fiatal korom óta érdekelt a divat világa, a szép külső és az igényes, kifinomult megjelenés. Így egyértelművé vált számomra, hogy a sebészet esztétikai oldalát választom.

Döntésemet követően, már az egyetemi évek során több plasztikai sebészeti magánklinikát látogattam meg. Egyetemi tanulmányaimat 1996-ban fejeztem be, majd ezt követően 2001-ig a budapesti Jahn Ferenc Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, ahol számtalan hasi és érsebészeti műtétet végeztem. 2001-ben szakvizsgát tettem általános sebészetből. Ezen évek alatt is folyamatosan a plasztikai sebészet közelében maradhattam: számos plasztikai sebész magánpraxisában vehettem részt asszisztensként.

Sebészi szakvizsgámat követően megkezdhettem plasztikai sebészeti képzésemet, amelynek első évét a budapesti István Kórház Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztályán töltöttem. Égési sérülések konzervatív, illetve műtéti ellátásában vettem részt, valamint rekonstrukciós és plasztikai sebészeti beavatkozásokat végeztem. A gyakorlati idő következő évét a budapesti Erzsébet Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán töltöttem, ahol egyaránt végeztem rekonstrukciós és esztétikai beavatkozásokat.

Szakképzésem alatt, és azt követően is több külföldi plasztikai sebészeti továbbképzésen és konferencián vettem részt.

2004 év elején letettem plasztikai sebészeti szakvizsgámat, s ezzel egy több mint 10 éve várt álom valósult meg végre.

A szakvizsgát követően felvételt nyertem a budapesti Erzsébet Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályára, s egyben a kórház keretein belül működő magánklinika orvosává váltam, ahol nagy számban végeztem esztétikai és helyreállító beavatkozásokat.

2006 elején, Budán megalapítottam saját magánklinikámat – a For Beauty Plasztikát. Plasztikai sebészeti klinikám jelenleg Magyarország egyik legelismertebb és legkedveltebb szépészeti klinikája.

2007-ben 2 hónapos gyakorlaton vettem részt a Los Angeles-i Egyetemi Klinikán (UCLA). Lehetővé vált számomra, hogy betekintést nyerjek néhány kiváló nemzetközi szakember műtéti gyakorlatába. Olyan fontos és különleges tapasztalatot szereztem, amely rendkívül kevés plasztikai sebész számára adatik meg.

Pályafutásomnak számtalan örömteli s emellett nehéz pillanata is akadt, akad. De ha újra kezdeném a pályát, az életet, akkor is plasztikai sebész szeretnék lenni, ismét. Szeretem a munkámat. A mindennapi kihívásokat, az elért eredményeket és pácienseim örömteli visszajelzéseit. A boldogságot, amelyet a szépészet orvosi eszközeivel nyújthatok másoknak.

Köszönettel tartozom számos plasztikai sebész kollégámnak, akik megtanítottak a szakma fortélyaira, megalapozták tudásomat, hogy még tovább fejlődhessek. Ez, s a különféle országokban látott technikai eljárások elsajátítása segítettek hozzá ahhoz, hogy a szakmámat teljesen tiszta lelkiismerettel, professzionálisan, elhivatottan végezhessem.

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497