Szolgáltatások

Ajakfeltöltés

A szépen ívelt, telt és kifejező ajak elengedhetetlen része, rendkívül fontos adottsága az igazán vonzó, megnyerő arcnak; legyen szó hölgyekről vagy urakról. A túlságosan keskeny ajkak viszont épp ellenkezőleg, sokkal szigorúbbá, jellegtelenebbé teszik az arcot. Ám ezen ma már nagyon könnyen lehet változtatni ajaktöltés segítségével.

MIKOR VAN SZÜKSÉG AJAKTÖLTÉSRE?

A hyaluronsav bőrünk természetes alkotórésze, amely biztosítja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát. A hyaluronsav koncentrációja azonban az életkor előrehaladtával csökken, így megindul a bőr öregedési folyamata, amelynek jele többek között a ráncok kialakulása, a rugalmatlan bőr. Ez a folyamat ajkainkra is hatással van, idővel apróbb ráncok jelenhetnek meg nemcsak a száj körül, de az ajkakon is.

Az életkor miatt megváltozott, vagy öröklött keskeny ajkak esetén bevált megoldás a szakszerűen és körültekintően elvégzett ajaktöltés, melynek eredménye

dúsabb, érzéki száj,

kifejezőbb, karakteresebb,

 vonzóbb arc és külső.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ AJAKFELTÖLTÉS?

Az ajkak volumenpótlását klinikánkon a legkorszerűbb hyaluronsav alapú töltőanyaggal végezzük: az Esthélis természetes eredetű, teljesen lebomló, tökéletesen szövetbarát, mindemellett különlegesen rugalmas, így csomósodásától nem kell tartani.

Helyi érzéstelenítésben, nagyon vékony injekcióstűvel juttatjuk a bőr alá. A kezelés látványos eredményt hoz, és az egész

mindössze néhány percet vesz igénybe!

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS AJAKTÖLTÉS UTÁN

A beavatkozás utáni időszakban duzzanatra számíthatunk, amely legfeljebb 12-48 órán belül elmúlik. A kezelt területet 2 napig nem javasolt nyomogatni, illetve tartózkodni kell a sok beszédtől (pl. előadástartás), nevetéstől.

Addig, amíg a duzzanat és a bőrpír tart, a kezelt területet óvni kell az erős hőhatástól, illetve napsugárzástól (pl.: leégés, szolárium, extrém hideg). E

gy nap után óvatosan meg lehet mosni – akár szappannal is – a kezelt területet, valamint sminket is lehet alkalmazni. Ajakvastagítást követően legalább 1 hónapig ne végeztessünk kozmetikusunkkal tartós ajakkontúrt, tetoválást.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK

A töltőanyag használata során minimális az allergia és más ismert mellékhatások kialakulásának kockázata.

Rendkívül ritka esetben kialakulhat allergiás reakció (a kezelt terület gyulladása, kivörösödése, érzékenysége), amelynek előfordulási esélye ezrelékes valószínűségű, és bekövetkezése esetén 12-48 órán belül elmúlik, kisebb csomó az anyag helyén néhány százaléknyi eséllyel, a töltőanyag vártnál gyorsabb felszívódása ritka esetben – egyéni, alkati, kötőszöveti sajátosságok miatt, tűszúrás által előidézett herpeszkiütés, amennyiben az már korábban is jelentkezett a páciensnél, bevérzés a beadás területén aspirin vagy hasonló hatású szer szedése esetén.

A kezelés nem javasolt lidocainallergia esetén, fennálló bőrbetegségek, herpesz esetén, súlyos allergia esetén, autoimmun betegségben szenvedőknél, véralvadásgátló készítmények (aspirin, heparin, sincumar) szedése esetén.

A beavatkozás után kialakuló szövődmények esélye nagyon csekély; utókezelésre nincs szükség.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

AJAKTÖLTÉS:

TELT, ÉRZÉKI AJKAK, VONZÓBB ARC

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

CÍMKE ajaktöltés
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497