Ajakfeltöltés

Ezeket a szereket alkalmazzák ajakdúsításra

Többféle anyag alkalmazható ajakdúsításhoz: felszívódó, azon belül is gyorsan, illetve kevésbé gyorsan felszívódó anyagok, valamint tartós anyagok. Hogy mikor melyiket érdemes alkalmazni, az videónkból kiderül.
Krasznai doktor klinikáján a legkorszerűbb, különlegesen rugalmas, hyaluronsav alapú töltőanyagot alkalmazzák, mellyel néhány perc alatt elvégezhető az ajakfeltöltő vagy akár a ránctalanító kezelés.
Az ajakfeltöltés segítségével nagyon rövid idő alatt látványos eredmény érhető el: az ajkak íveltebbé, vonzóbbá válnak, ami az arc karakterét is előnyösen befolyásolja.
A legegyszerűbb szépészeti beavatkozások azok, amelyeknél operálni nem kell. Töltések, botoxkezelések, zsírleszívás, lézeres korrekciók tartoznak ebbe a kategóriába.
Ajakdúsítás szilikon implantátummal? Ez kockázatos megoldás, miközben Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint számos más, jól bevált módszer is létezik.
Mindig is érdekelt, hogy hogyan zajlik az ajakdúsítás? Dr. Krasznai Zsolt ebben a videóban elkalauzol a kulisszák mögé.
Már megfordult a fejedben az ajakdúsítás gondolata, de nem merted vállalni, mert nem tudtad, mi vár rád? Ebben a videóban Dr. Krasznai Zsolt minden fontos kérdésre választ ad.
1 2
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497