Szolgáltatások

IONTO-SONO Intense

Bőrfiatalításra, bőrfeszesítésre, bőrszépítésre vágyik? Akkor érdemes kérnie kiváló hatékonyságú kezelésünket, melynek kulcsa egy speciális ultrahang-technológián alapuló, rendkívül sokoldalúan alkalmazható kozmetikai készülék.

Mikor van szükség IONTO-SONO INtense kezelésre?

Ezt a módszert éppúgy szívesen ajánljuk érett bőr frissítéséhez, atrófiás bőr tónusának fokozásához, mint ráncok halványításához, eltüntetéséhez, illetve késleltetéséhez. Ugyancsak javasoljuk pigmentfoltok megszüntetéséhez, megereszkedett bőr feszesítéséhez, valamint dehidratált, fakó, rossz vérkeringésű bőr megfiatalításához. Az IONTO-SONO Intense az aknék, hegek, tág pórusok eltüntetésében is nagy segítséget nyújthat.

 

Elmondható tehát, hogy igen sokrétűen alkalmazható a legkülönfélébb bőrproblémák esetén, az eredmény pedig

 

simább, feszesebb, hamvasabb bőr,

üdébb és fiatalabb arc, nyak, dekoltázs.

 

IDŐPONTFOGLALÁS

Hogyan zajlik a bőrszépítő eljárás?

Az IONTO-COMED által újonnan kifejlesztett Lokális Dinamikus Mikromasszázs (LDM) technológia és a 10 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok alkalmazása túllép a hagyományos kezelések keretein és hatékonyságában is jelentősen felülmúlja azokat.

Az innovatív LDM-technológia kiemelkedő előnye, hogy olyan speciális ultrahanghullámokat alkalmaz, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Így olyan hatások jönnek létre, melyek a mikromasszázs új, dinamikus módját hozzák létre és a szövetekben a nyomásfokozatok lüktető váltakozását eredményezik – ami a hagyományos ultrahang-kezeléseket nem jellemzi.

Az ultrahanghullám legfontosabb paraméterei közé tartozik az intenzitása, valamint a frekvenciája, amely többek között az ultrahang testbe hatolási mélységét is meghatározza. A kozmetikában általában használt 1 MHz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok esetében ez 5, illetve 1 cm-es mélységet jelent. Emiatt az energiát javarészt nem a bőr, hanem a mélyebb területek nyelik el – holott bőrgyógyászati vagy kozmetikai felhasználás esetén a felszínen elhelyezkedő epidermisz és dermisz megújítása a legfontosabb cél.

A nagyobb frekvenciájú ultrahanghullámok az LDM technológiával felerősítve serkentik a bőrben a kollagén- és elasztintermelést, segítik a jobb vízeloszlást, megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket, stimulálják a sejtosztódást, támogatják a proteinszintézist, hozzájárulnak a membránszerkezetek módosításához, funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatásához.

 

Az IONTO-SONO Intense a bőr számára fontos anyagok, például a vitaminok, hidratáló, tápláló készítmények mélyebb rétegekbe való bejutását is nagyban megkönnyíti.

Kezelésre javasolt területek: arc, nyak és dekoltázs. 

Az IONTO-SONO Intense speciális programokkal esztétikai beavatkozásokat megelőzően, illetve azok utókezeléséhez is alkalmazható.

A kezelőfejjel végzett, egyénre szabott kezelés kellemes, relaxáló érzés.

Az eredmény azonnal észlelhető és hosszabb távon is fennmarad.

A kezelések ismétlésének száma személyre szabott. 

 

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

ionto-sono intense:

ragyogóbb, szebb bőr,

azonnal látható, tartós eredmény

 

 

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497