Szolgáltatások

Mellfelvarrás

A szép, rugalmas mell nagyban hozzájárul a női vonzerőhöz és magabiztossághoz. Épp ezért komoly esztétikai és pszichés következményekkel is járhat egy hölgy számára, ha a melle megereszkedik. Megoldást a korszerű eljárással végzett mellplasztikai műtétek jelenthetnek, melyek egyike a mellfelvarrás.

MIKOR VAN SZÜKSÉG MELLFELVARRÁSRA?

Veleszületett alkati sajátosság miatt, illetve terhesség vagy jelentős fogyás után gyakran alakul ki megereszkedett mell. Nagy volumenű emlők esetén idővel a kötőszöveti elemek gyengesége folytán is bekövetkezhet a megereszkedés.

Az igény szerint végzett mellfelvarrással megvalósított korrekció várható eredménye:

esztétikusabb kebel,

jelentősen feszesebb hatás,

megfelelőbb mellméret.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A MELLFELVARRÁS?

A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.

A beavatkozás lényege, hogy a megereszkedett emlőbimbót feljebb helyezzük, és a bőrfelesleget eltávolítjuk.

A mellfelvarrás, a korrekció része lehet a túl nagy emlők megfelelő mértékű kisebbítése, vagy a túl kis térfogatú emlők implantációval történő nagyobbítása is, ami megbeszélés kérdése.

A beavatkozás időtartama 2-3 óra; kötelező klinikai tartózkodás: 1 éjszaka.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS MELLFELVARRÁS UTÁN

Hat hétig tartózkodni kell minden olyan sport- és egyéb tevékenységtől, amelyek intenzív váll-, illetve mellizom-mozgással járnak. Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban - az orvostudomány fejlődésének köszönhetően - ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők.

A munkaképesség 10-14 nap elteltével áll vissza, a varratszedésre 14 nap elteltével kerül sor.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK

A mellplasztikai beavatkozás közben kialakuló műtéti hegek mennyisége és nagysága az emlők megereszkedettségének mértékétől függ. Bimbó körüli metszésre mindig szükség van, legenyhébb esetben csak itt alakul ki heg.

Nagyobb fokú megereszkedettség esetén ezenkívül egy függőleges, a bimbó aljától lefelé futó heget, még nagyobb fokú lógás esetében pedig az alsó áthajlási redőben futó ívelt haránt heget is eredményez a mellplasztikai műtét.

A mellfelvarrásnál, mellkisebbítésnél specifikus kockázatként az emlőbimbó esetleges részleges vagy teles érzéketlensége alakulhat ki, ritka esetben az emlőbimbóudvar keringési zavara jelentkezhet.

MELLFELVARRÁS:

FESZESEBB, FORMÁSABB KEBLEK

– VONZÓBB NŐI TEST

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497