Szolgáltatások

Mellkisebbítés

A dús kebel nagyon vonzó lehet, hiszen figyelemkeltően nőies karaktert kölcsönöz. Nem véletlen, hogy sokan vágynak rá. Ám a túlságosan nagyméretű mellek nem csak az esztétikusan arányos test kívánalmainak nem felelnek meg: komoly fizikai és pszichés problémákat is okozhatnak az érintett nők számára.

MIKOR VAN SZÜKSÉG MELLKISEBBÍTÉSRE?

A rendkívül nagy volumenű mell mindenekelőtt súlyos gerincproblémákat okozhat, de nehézséget jelenthet a sportolás vagy akár a mindennapi fizikai feladatok végzése közben, valamint  ruhavásárláskor, a megfelelő konfekcióméret megtalálásakor is. Mindemellett pszichés nehézségeket, gátlásokat is előidézhet.

Ilyen esetben indokolt lehet a mellkisebbítő műtét elvégzése a kívánt eredmény elérése érdekében, úgy mint:

kisebb, kényelmesebb mellméret,

könnyebb, szabadabb mozgás,

jobb közérzet.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A MELLKISEBBÍTÉS?

A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.

A túlságosan nagy méretű emlők saját súlyuknál fogva megnyújtják a bőrt, és lógó helyzetbe kerülnek. Ebben az esetben a mellfelvarrás önmagában nem elegendő a korrekcióhoz, hanem szükségessé válik a bőrfelesleg és az emlőállomány egy részének egyidejű eltávolítása is. A kívánt méretűre csökkentett mellek tartósan jobb komfortérzetet biztosítanak.

A mellkisebbítő műtét során a megfelelő eredmény eléréséhez több metszés szükséges: egy mellbimbó körüli körkörös metszés, egy mell alatti áthajlási redőben ejtett metszés, valamint a kettőt összekötő, a bimbóudvar alatti, függőleges metszés, melyek segítségével eltávolítjuk a mellállomány egy részét, valamint a bőrfelesleget. A metszéseket a bőr alatti szövetben és a bőr alsó rétegében vezetett tovafutó öltésekkel zárjuk.

A beavatkozás időtartama 2-3 óra, kötelező klinikai tartózkodás 1 éjszaka.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS MELLKISEBBÍTÉS UTÁN

Hat hétig tartózkodni kell minden olyan sport- és egyéb tevékenységtől, amelyek intenzív váll-, illetve mellizom-mozgással járnak.

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban - az orvostudomány fejlődésének köszönhetően - ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők.

A munkaképesség 10-14 nap után nyerhető vissza; varratszedés nincs, felszívódó varratokat használunk.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK

A mellfelvarrásnál, mellkisebbítésnél specifikus kockázatként az emlőbimbó esetleges részleges vagy teles érzéketlensége alakulhat ki, ritka esetben az emlőbimbóudvar keringési zavara jelentkezhet.

MELLKISEBBÍTÉS:

KISEBB KEBLEK, NAGYOBB MOZGÉKONYSÁG

ÉS KOMFORTÉRZET

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497