Szolgáltatások

New Lift arcfeszesítés

A feszes, szép bőr vonzóvá teszi a megjelenést és fiatalos külsőt biztosít. Ha szükség van egy kis frissítésre, ahhoz most már a New Lift arcfeszesítés is igénybe vehető – Magyarországon elsőként klinikánkon! Ennek során a legmodernebb, legújabb technológiát alkalmazzuk, minimális sebészeti beavatkozással.

MIKOR VAN SZÜKSÉG bőrfeszesítésre?

A New Lift arcfeszesítés ideális lehet mindazok számára, akiknek testsúlyvesztés vagy terhesség következtében, zsírleszívás után, illetve az idő előrehaladtával enyhén vagy közepesen megereszkedett a bőrük, viszont nem szeretnének nagyobb műtétet végeztetni.

Mivel az eljárás megerősíti a bőr szerkezetét és fokozza integritását, a bőr nem kelt megnyúlt benyomást és az eredmény természetes megjelenést ad:

feszesebb bőr a kezelt területen,

fiatalosabb, esztétikusabb megjelenés.

 

IDŐPONTFOGLALÁS

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A bőrfeszesítés?

A plasztikázás sok esetben nagy vágással jár, a  New Lift arcfeszesítés azonban csak minimális sebészeti beavatkozást igényel. Alkalmazásával mindössze három kis lyukszerű metszésen keresztül történik a kezelés.

A művelet során az eszközhöz tartozó szondát a kis bemetszésbe helyezik. A készülék rádiófrekvenciás energiával héliumgázt ionizál, miáltal héliumplazma keletkezik. A héliumplazmát a bőr alá juttatva a hő, valamint a plazmafelhőből származó ionos és reaktív részecskék kombinációja változást okoz a irharétegben és az az alatti bőrszerkezetben: a kollagéntermelés fokozódik és a bőr kíméletesen összehúzódik. Az eredmény: feszesebb, vonzóbb külső.

Mivel a plazmaenergiát még a lézerenergiánál is pontosabban lehet alkalmazni, a bőrfeszesítő eljárással egybekötött testformálás alacsonyabb kockázattal jár a környező szövetek károsodásának szempontjából. A módszer önálló kezelésként is megállja a helyét, de kiegészítő kezelésként is jól beválhat – például zsírleszíváshoz társítva. Kezelhető területek: áll és toka, nyak, karok, has, hát, combok, térd, vádlik.

Az eljárás 30-90 percnyi időtartamot vesz igénybe. Hosszabb ideig is tarthat, amennyiben a test több területének kezelésére is sor kerül.

 

 

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS bőrfeszesítés UTÁN

Az eljárást követően a páciensek kompressziós ruhadarabot kapnak, amit a duzzanatok kontrollálása és a gyógyulás elősegítése érdekében a következő 72 órában viselniük kell. Az eljárás után minimális duzzanatra, feszülésre vagy bőrpírra lehet számítani, amely egy-két hét elteltével alábbhagy.

A kezelés után legalább egy napig pihenés javasolt. A legtöbb páciens már a következő napon újrakezdheti szokásos tevékenységeit.

A hideg plazmaenergiára adott reakcióként a folyamat után azonnali bőrfeszesítő hatást lehet tapasztalni. Idővel – általában az első két-három hónapban – a kollagén-újjáépítési folyamatnak köszönhetően a bőr állapota fokozatosan javul. A következő néhány hónapban a bőr egyre feszesebbé válik.

IDŐPONTFOGLALÁS

NEW LIFT arcfeszesítés :

feszesebb, fiatalosabb bőr

a kívánt területeken

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497