Szolgáltatások

3D-s modellezés

VECTRA 3D-s modellezés – az orvosi szimuláció új dimenziója egyenesen az Egyesült Államokból! A szolgáltatás Magyarországon elsőként Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész klinikáján vehető igénybe. Szeretné előre látni, hogy pontosan milyen eredményt érhetünk el az egyes beavatkozások során? Ennek semmi akadálya!

Mikor lehet szükség 3D-s modellezésre?

Számos páciens nehezen tudja meghozni a végső döntést egy-egy plasztikai beavatkozás mellett, hiszen szeretne biztos lenni abban, hogy új megjelenése olyan lesz, amilyet remél, azonban a végeredményt nehezen tudja elképzelni.

Egy forradalmian új technológiának köszönhetően pácienseinknek lehetőségük van előre tájékozódni a tervezett beavatkozás eredményéről.

A Vectra 3D-s technológia  olyan, a világon egyedülálló,

fejlett képalkotó rendszer, amely háromdimenziós képeket készít

az arcról, a mellről, vagy a teljes testről.

IDŐPONTFOGLALÁS

Hogyan történik a 3D-s modellezés?

A konzultáció során a páciens és a plasztikai sebész közösen tudja kielemezni a várható eredményeket. A gép nagyon aprólékos képeket készít az adott területről, majd ezeket egy speciális szoftver segítségével tudjuk módosítani, az adott beavatkozásnak megfelelően. Mivel a képek három dimenzióban forgathatóak, minden szögből meg tudjuk őket vizsgálni.

Látható, hogy rendkívül hasznos ez az eszköz abban, hogy pácienseink pontosan átláthassák a beavatkozások menetét, és segít a várt eredményeket reálisan látni.

Dr. Krasznai Zsolt segítségével így már a magyar hölgyek számára is elérhető ez a külföldi világsztárok által ajánlott, egyedülálló lehetőség.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Videogaléria

Mellnagyobbítás 3D-s modellezése

A Vectra kitűnően használható a mellplasztikai beavatkozások bemutatására. Egyszerre 6 fotó készül a páciensről, és ezek rendezésével 3D-s képet alkot a gép az adott területről.

A rendszer naprakész információkat tárol a beavatkozások során használt implantátumokról, így lehetőség van vizuálisan modellezni a mellnagyobbítás utáni változást. Tehát lehetővé válik, hogy összehasonlítsuk ez eredeti állapotot a beavatkozás utáni eredménnyel.

Orrplasztika 3D-s modellezése

Sok esetben nehéz egy orrplasztika előtt álló páciensnek elképzelnie, hogy milyen lesz az új megjelenése. Szerencsére a Canfiled cég által megalkotott, új technológia ezt is sokkal könnyebbé teszi.

Az orr különböző szögekből és nézőpontokból vizsgálható, így egyszerűbb megérteni, hogy a beavatkozás során pontosan mit fog csinálni a plasztikai sebész az operáció során.

Arcplasztika 3D-s modellezése

Az arcon történő beavatkozások is kiválóan megjeleníthetők a szoftver segítségével: legyen szó akár egy teljes arcplasztikáról, melynek során szemhéjplasztikát, szemöldökemelést, homlokemelést, esetleg nyakplasztikát végzünk, akár kisebb beavatkozásról, mint például egy hyaluronsavas feltöltés arcba, ajakba, vagy egy Magyarországon szintén egyedülálló FRAXEL Dual lézer géppel történő kezelésről.

A páciensek többsége talán az arcon történő változtatások eredménye miatt aggódik leginkább, hiszen az arcunk a legmeghatározóbb része megjelenésünknek. Remek lehetőség, hogy 3 dimenziós fotók segítségével eloszlathatóak a páciensek azon kételyei, hogy esetleg túlzottan művivé válik a megjelenésük egy-egy beavatkozás után.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

3D-s modellezés:

jövő a jelenben

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497