Szolgáltatások

Hajbeültetés

Dr Krasznai Zsolt, régiónk elismert plasztikai sebészének magánklinikáján 2017-től már bevezetésre került a forradalmian új hajbeültetési eljárás: a WAW FUE SYSTEM. A legmodernebb megoldásokat ötvöző technológiának köszönhetően a legjobb, élethosszig tartó, látványos és esztétikus eredmény érhető el.

Mikor van szükség hajbeültetésre?

A dús, szép haj frissebbé, vonzóbbá, fiatalosabbá teszi megjelenésünket mind a magán-, mind pedig a szakmai életben. Hajunknak kiemelt szerepe van a jó megjelenésünkben, arcunk karakterét döntően meghatározza, ily módon mindennapjainkban hozzájárul a kellemes első benyomás kialakításához.

Egy hazánkban végzett kutatás szerint

több millió férfit és nőt érint a kopaszodás problémája.

INGYENES KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

A férfiaknál a kopaszodás meghatározó probléma a társasélet területén is, a magánéletben minden tizedik férfinak problémát okoz a hajhullás.

Hajunk állapotának változásait főként genetikai tényezők befolyásolják, így sokan tapasztalják, hogy az évek múlásával akár egyenletesen az egész fejtetőn, akár kifejezetten bizonyos területeken megritkul a hajuk.

Ma már széles körben használt, egyszerű és fájdalommentes eljárással

meg lehet szüntetni a hajritkulást.

A beavatkozás eredményeként a páciensek fiatalabbnak, sikeresebb tűnnek, önbizalmuk és magabiztosságuk növekedéséről számolnak be.

IDŐPONTFOGLALÁS

hajbeültetés előtt

A hajbeültetést megelőzően a For Beauty Klinika ingyenes konzultációs lehetőséget biztosít pácienseinek.

Ennek során megtörténik a problematikus terület felmérése. Mivel nincs két egyforma eset, a kezelőorvos a vizsgálat eredményének függvényében ad egyénre szabott tanácsot az eljárás megvalósításának lehetőségeiről, az optimális összhatás elérése érdekében.

Emellett az orvos mindent elmagyaráz, amit a hajbeültetéssel kapcsolatban tudni szükséges, és természetesen a páciens is felteheti neki kérdéseit. Az ingyenes konzultáció során tehát minden érdeklődő megkapja azokat az információkat, amelyek alapján megfelelő döntést hozhat.

INGYENES KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Hogyan történik a hajbeültetés?

A beavatkozás lényegében nem más, mint életképes, genetikailag kihullástól nem veszélyeztetett területről hajszálak, graftok átültetése a megritkult vagy teljesen elvesztett hajkorona helyére. Erre két technikai lehetőség van.

A FUT/strip method (Follicular Unit Transplantation) során a donorterületről, a hajas fejbőrből egy széles csíkot távolítanak el, majd megfelelő tapasztalattal rendelkező szakasszisztensek mikroszkóp alatt alakítanak ki nem sérült, megfelelő graftokat.

A FUE/Follicular Unit Extraction során a graftok eltávolítása egyesével történik.

INGYENES KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Mindkét technikát jelenleg is alkalmazzák a világ minden részén, de miután az orvostudomány keresi azon lehetőségeket, melyek által a lehető legkisebb traumával folyhatnak a kezelések, ma a hajátültetés, -beültetés terén is az utóbbi, azaz a FUE technika a legnépszerűbb. A graftok visszaültetése mindkét esetben ugyanazon metódussal történik, melyhez szintén fontos a megfelelő precizitás és felkészültség.

Az elmúlt évtizedben elsősorban a kivétel technikája változott, és az egyes klinikák ebben versenyezve nyújtanak újabb és újabb lehetőségeket, biztosítva a legjobb végeredményt. Lényegében mindegyik technika a FUE alapelven nyugszik.

Az új WAW FUE SYSTEM előnyei

Nincs vízszintes vágás és hegképződés.

A legkevésbé invazív beavatkozás.

Nincs érzéketlenség a donorterületen.

Azonnal vissza lehet térni a munkába.

INGYENES KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Jelenleg a világon a legkorszerűbbnek tartott technika Dr. Devroy kanadai kolléga nevéhez fűződik, aki 2016-ban kifejlesztette a WAW FUE technikát, hajbeültetési rendszert és vele együtt a Hybrid Trumpet Punch-ot. 2017-től klinikánkon mi is ezzel a rendszerrel végezzük a beavatkozásokat.

Míg a megelőző eljárásokban egyirányú fúrómozgást végző és a végén éles, elkeskenyedő tűvel történt a graftok kivétele, addig Dr. Devroy kifejlesztett egy hibrid, azaz éles, de trombita formájú, enyhén kiszélesedő végű tűt, mely speciális kialakítása jóvoltából még véletlenül sem okozhat sérülést a hajhagymák tövében.

A még biztonságosabb kivétel érdekében ez a tű nem egyirányú, hanem rotációs oda-vissza mozgást végez, kilazítva a graftot környezetéből. Bár már eddig is kb. 80-90%-os volt a beültetett graftok megtapadása,

az új technikával szinte 100%-os végeredmény érhető el.

IDŐPONTFOGLALÁS

Számszerűsítve: 5000 hajszál átültetése esetén akár több mint 500 hajszállal több megtapadását lehet így elérni.

2017-től klinikánkon is a WAW FUE SYSTEM teszi elérhetővé pácienseink számára a kiváló és biztonságos végeredményt.

A beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műveletet minden esetben helyi érzéstelenítésben végezzük.

A beavatkozás első részében a hajtüszők egyenkénti kinyerése történik a tarkótáji területről, az eddigi legújabb és legbiztonságosabb eljárással, az úgynevezett WAW FUE System módszerrel, mely ötvözi az eddig használt módszerek előnyeit. A kinyeréshez használt tű a külső felszínén, ahol az szükséges, éles; belül viszont tompa, hogy ne sértse meg a hajszálakat.

A beavatkozás második részében a hajvonal megrajzolása, a beültetendő hajszálak pontos helyeinek meghatározása következik, fokozott figyelmet fordítva a hajszálak dőlésszögére.

Végül megtörténhet maga a hajbeültetés.

A beavatkozás időtartama a hajhiány mértékétől függően 1 vagy 2 nap, kötelező klinikai tartózkodás nincs, a beavatkozás végeztével a kliens hazamehet.

ingyenes kONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Videogaléria

Gyógyulás és felépülés hajbeültetés után

A beültetett területen előfordulhat bőrpír, illetve a homlok és a szem környékének duzzanata, melyek azonban 2-3 nap alatt teljesen eltűnnek.

Hat hétig tartózkodni kell minden olyan sport- és egyéb tevékenységtől, amelyek intenzív váll-, illetve mellizom-mozgással járnak. Az első 2-3 hétben a beültetett területhez ne érjen semmi! Három hétig tartózkodni kell mindenféle olyan tevékenységtől, amely izzadással jár (sport, szaunázás, nehezebb fizikai munkavégzés).

A munkaképesség a munkavégzés jellegétől függ. Nem fizikai jellegű munka 1-3 nap után, nehezebb fizikai munka 3 hét után végezhető.

 

Hajbeültetés:

dúsabb haj, fiatalosabb

és előnyösebb megjelenés

időpontfoglalás
További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Kérjük, adja meg elérhetőségeit, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy bizonyos Szolgáltatásainkat csak nagykorú személyek vehetnek igénybe; kiskorúak esetében nagykorú hozzájárulása szükséges. További részletekért keresse Munkatársainkat telefonos elérhetőségeinken!
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497