Hajbeültetés

A modern megoldás - WAW FUE hajbeültetés

Dr Krasznai Zsolt plasztikai sebész magánklinikáján 2017-től bevezetésre került a forradalmian új hajbeültetési eljárás: a WAW FUE SYSTEM, mellyel a legjobb, élethosszig tartó eredmény érhető el.
Szabó András újságíró, műsorvezető, akit sokan Csutiként ismernek, példásnak tartja azt az empátiát, amit a klinikán tapasztalt és úgy érzi, jó kezekbe került. Bárkinek szívesen ajánlja a hajbeültetést, ő maga pedig már egy újabbra készül.
Haller Jani fodrászként sok szép lánnyal dolgozik, akik Dr. Krasznai klinikájára járnak. Ő is idejött, amikor a hajbeültetés mellett döntött. Az eljárás 100%-ig fájdalommentes volt számára, az eredménnyel 100%-ig elégedett, önbizalma nőtt. Úgy gondolja, a szép haj boldogabbá teszi az embert.
Balogh Robin First European IFBB MensPhysique Pro azért döntött a hajbeültetés mellett, mert zavarta, hogy néhány éve intenzíven hullik a haja, hiszen munkájához fontos a jó megjelenés. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, ajánlja ezt a beavatkozást.
Általában négyzetcentiméterenként 80 hajszál jelent erős, fiatal, egészséges hajmennyiséget. Ha a hajbeültetés alkalmával négyzetcentiméterenként 50-60 hajszál beültetésével zárul a műtéti eljárás, akkor látványos eredményt lehet elérni.
Fontos tudni, hogy a graft nem egyenlő a hajszállal, vagyis egy graft tartalmazhat 1-2-3, vagy kár több hajszálat is. Az elülső rész kopaszodása például 1000 graftot igényel és 2500 hajszálas beültetéssel orvosolható.
Maga a visszaültetés is többórás művelet. Ez körülbelül azt jelenti, hogy egy 1000-1500 graftos átültetés nagyjából 6-8 órás műtéttel történik. A páciensek gyakran el is alszanak műtét közben!
1 2 3
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497